Keystone logo
University of San Francisco - School of Management

University of San Francisco - School of Management

University of San Francisco - School of Management

Invoering

Als je lid wordt van de USF School of Management word je lid van een universiteit die zich inzet voor het ontwikkelen van medelevende en productieve leiders.

Onze missie is om u uit te dagen om zaken en management opnieuw uit te vinden om een menselijkere en rechtvaardigere wereld te creëren. We eisen academische excellentie in dienst van de mensheid. We verbreden uw begrip van de huidige wereldwijde markt.

We zijn gevestigd in het hart van San Francisco, een van de meest intense zakelijke ecosystemen ter wereld, waardoor we studenten ongeëvenaarde toegang kunnen bieden tot hightech, biotech, financiën, risicokapitaal en ondernemersleiders.

Naast ongeëvenaarde real-world toepassingen tijdens uw opleiding aan de School of Management, is onze student-tot-faculteit-ratio 15: 1 voor een zeer betrokken en geïndividualiseerde leerervaring.

We bieden ervaringsgerichte leermogelijkheden die bijdragen aan een rigoureus curriculum en studenten voorbereiden op de dynamische markt van vandaag. Studenten nemen deel aan talrijke nationale competities, waaronder de Russ Berrie Institute National Sales Competition, de Annual National Intercollegiate Business Ethics Competition en de Venture Capital Investment Competition®.

Wij geloven in de opvoeding van de hele persoon, en daarom zijn service-learning en betrokkenheid van de gemeenschap vereisten voor studenten. Van openbare stages tot vrijwilligerswerkprogramma's, al onze studenten nemen actief deel aan het verbeteren van de gemeenschap.

We brengen studenten van over de hele wereld samen om zowel de academische fundamenten van hedendaags ondernemerschap en innovatie als zuurverdiende bedrijfservaring en inzichten van ondernemers en zakelijke professionals te leren. Onze alumni vertegenwoordigen 117 industrieën in 50 staten, 9 Amerikaanse territoria en 97 landen over de hele wereld.

Ontdek uitzonderlijke academische programma's voor niet- gegradueerden en afgestudeerden , een faculteit van het hoogste kaliber en een studenten- en alumnigemeenschap die vanaf hier actief de wereld verandert.

Wij zijn een AACSB-geaccrediteerde instelling, de hoogste prestatienorm die slechts door 5% van de business schools wereldwijd wordt behaald. Ons afstudeerprogramma in openbaar bestuur is geaccrediteerd door NASPAA, de belangrijkste ledenorganisatie van afstudeerprogramma's in openbaar bestuur, openbaar beleid, openbare aangelegenheden en openbaar en non-profit management in de VS en de rest van de wereld.

toelatingen

Als u zich rechtstreeks wilt aanmelden voor een van de programma's die worden aangeboden aan de School of Management van de Universiteit van San Francisco, kunt u hier verder gaan .

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • San Francisco

  University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA, 94105, San Francisco

 • Barcelona

  Barcelona, Spanje

  • San Jose

   San Jose, Verenigde Staten

   • Taipei

    Fu Jen Catholic University, , Taipei

    Vragen