Keystone logo
University of San Francisco - School of Education Masters-programma in TESOL
University of San Francisco - School of Education

Masters-programma in TESOL

San Francisco, Verenigde Staten

3 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.130 / per credit *

Op de campus

* per eenheid.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Arts in het lesgeven Engels aan sprekers van andere talen (TESOL) is een arts-georiënteerde graad. De basis TESOL-graad bestaat uit 10 cursussen voor in totaal 30 studiepunten. Voltijdstudenten kunnen het programma in drie of vier semesters voltooien.

Het programma combineert een uitgebreide verslaggeving van taalkundige theorie met praktische toepassing, en biedt studenten de kennis en strategieën die ze nodig hebben om zeer effectieve ESOL-leraren te zijn op scholen, community colleges en in het buitenland te onderwijzen.

De programma-aflevering is bedoeld voor werkende professionals. De lessen worden gehouden op een doordeweekse dag in de middag / avond en op vrijdagavond en zaterdag (in het lesrooster van het onderwijsschool voor onderwijs). Het programma wordt aangeboden op de San Francisco-campus van USF.

Master of Arts in TESOL met concentratie in onderwijstechnologie

Het programma met concentratie bestaat uit 11 cursussen voor een totaal van 33 studiepunten met specifieke cursussen op het gebied van onderwijstechnologie. Daarnaast moet het afstudeerproject aantonen dat de student in staat is om Teaching English te combineren met onderwijspersoneel van andere talen met onderwijstechnologie.

Master of Arts in TESOL Gecombineerd met enkelvoudig of meervoudig onderwijsbevoegdheidsbewijs

Studenten starten in het programma voor voorlopig onderwijs in onze afdeling Lerarenopleiding (TED) en voltooien vervolgens 15 credits van TESOL-cursussen om het gecombineerde masterdiploma en diploma te behalen.

Bezoek onze website voor meer informatie over het TESOL-programma op USF

Financiële middelen

Federale financiële hulp, staats- en universitaire middelen zijn beschikbaar als financiering voor nieuw toegelaten en huidige USF School of Education-studenten.

Om de kosten van de opleiding tot graduate education te compenseren, worden er in de late namiddag en avond veel cursussen School of Education aangeboden en / of in wisselende weekends. De meeste studenten merken dat ze een voltijdbaan kunnen behouden en tegelijkertijd hun diploma, master of doctoraat behalen. Als je programma echter vereist dat je tijd doorbrengt in een klaslokaal (dat wil zeggen studentonderwijs) of een veldwerk- of stage-ervaring voltooit, zullen dergelijke toezeggingen een normale werkdag verstoren.

Bezoek onze website voor meer informatie over financiële middelen voor dit programma

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen