Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Invoering

Uniek onder de universiteiten in Libanon, USEK was de eerste universiteit die werd opgericht door Libanese burgers, in dit geval door de monniken van de Libanese Maronitische Orde (OLM), die hun waarden sinds de 7e eeuw in het onderwijs plaatsen. De onderwijsprogramma's en onderzoeksontwikkeling die we al onze studenten aanbieden, zijn in overeenstemming met de officiële vereisten van de Libanese staat, de grondwetten van de OLM en de sociale leer van de katholieke kerk op universiteiten, en, meer recentelijk, met de Amerikaanse stijl onderwijssysteem en internationale accreditaties om onze studenten een breder perspectief te bieden in het buitenland en in Libanon.

Vanaf het begin heeft de universiteit haar momentum behouden en is ze gegroeid, terwijl ze trouw is gebleven aan haar allesomvattende en niet-elitaire christelijke humanisme, dat door het onderwijs dat we geven, loopt. Ons echte universitaire onderwijs is gebaseerd op onze toewijding aan sterk bestuur en management, leer- en onderwijsbeoordeling, het welzijn van studenten en ondersteuning van ons personeelsbestand op basis van de principes van het waarderen van gemeenschap, intellectuele nieuwsgierigheid, traditie en innovatie en hoge prestaties .

Een diploma van USEK bereidt onze studenten voor op de uitdagingen van de hedendaagse wereld. Onze robuuste educatieve kern omvat programma's in alle belangrijke studiegebieden en bevat nieuwe beroepsspecialisaties die zijn afgestemd op de huidige arbeidsmarkt.

Onze gemeenschap bestaat uit diverse en getalenteerde studenten, docenten, medewerkers en alumni. Het USEK-gevoel van verbondenheid komt voort uit de kracht van de individuele en teamverbindingen binnen de gemeenschap op basis van de spirituele, burgerlijke en ethische waarden van het respecteren van anderen en hun overtuigingen.

Het motto van USEK: "Als de Geest van de waarheid komt, zal hij je naar de hele waarheid leiden." (Joh 16:13)

Missie

Het Quality Assurance and Institutional Effectiveness Office (QA-IE) ondersteunt de universiteit om haar missie te bereiken door middel van verschillende initiatieven, zoals planning, beoordeling en verbetering van administratieve en academische prestaties in overeenstemming met internationale accreditatienormen, waar van toepassing. De QA-IE verzamelt en analyseert gegevens die worden verspreid voor besluitvormings- en rapportagedoeleinden.

Visie

De visie van het QA-IE Office is om een nationaal en regionaal model te worden op het gebied van kwaliteitsborging en institutionele effectiviteit door middel van beoordeling en accreditatie.

Campusfuncties

De drie regionale universitaire centra (RUC's) van USEK in Libanon, die zich toeleggen op het bieden van kansen op hoger onderwijs voor studenten die er anders geen toegang toe zouden hebben, bieden opleidingen aan voor studenten die binnen hun gemeenschap een diploma willen behalen en hun onderwijs- en carrièredoelen willen bereiken.

Graden aan de RUC's worden erkend door de overheid. Elk RUC-centrum, dat op zichzelf staat, heeft zijn eigen karakter en biedt allemaal uitstekend, goed afgerond onderwijs. Studenten kunnen profiteren van studeren in een kleine leeromgeving, het ontwikkelen van betekenisvolle relaties met docenten, aandacht voor hun behoeften, op een gunstige locatie.

Voordelen van de USEK Regional Campus:

 • Kleine klassen met ervaren docenten die professionals in hun vakgebied beoefenen
 • Handige schema's die u voldoende tijd geven om aan uw werk of gezinsverantwoordelijkheden te voldoen
 • Volledige opleidingen
 • Toegang tot fulltime personeel om studenten te helpen met financiële hulp, registratie of algemene academische programmavragen
 • High-tech middelen
 • Handig parkeren

Zahle RUC

Zahlé schreef zijn eerste studenten in in september 2000/2001. De campus Zahle, 55 km ten oosten van Beiroet, ligt op het ontmoetingspunt tussen de bergen van Libanon en het opvallende Beka-plateau en is beroemd in heel Libanon en de regio vanwege het aangename klimaat, de talrijke restaurants aan de rivier en de kwaliteitsarak.

Waarom Zahl?

De grootste van de regionale centra, Zahle, biedt academische programma's in de meeste kerndisciplines, waaronder toegepaste kunst, architectuur, landbouw, bedrijfs- en handelswetenschappen, techniek, schone kunsten, voedingswetenschappen, geesteswetenschappen, rechten, filosofie en wetenschappen.

Rmeich RUC

De RUC van het Zuiden, Rmeich is een kleine RUC met een grote aanwezigheid in de gemeenschap. Gelegen in het rijk historische gebied van Caza Beint Jbeil, vlakbij de zuidelijke grens, ligt de campus dicht bij het eerste maronitische klooster gebouwd in Zuid-Libanon.

Waarom Rmeich?

Het academische model van Rmeich, dat zich afspeelt in een afgelegen en aangenaam deel van Libanon, bouwt alle opleidingen rond een kernprogramma dat gespecialiseerd is in het bedrijfsleven om te voldoen aan de eisen van de studenten in de gemeenschap.

Chekka RUC

Onze RUC van het Noorden, Chekka, is opgericht in 2000 en biedt cursussen aan van de USEK Business School en de School of Law and Political Sciences. Dit centrum is trots op het promoten van menselijke waarden en gemeenschapszin met een focus op het culturele erfgoed van Libanon en het Nabije Oosten.

Waarom Chekka?

Chekka, gelegen in een kustplaats in het zuiden van Noord-Libanon, wordt beschouwd als het centrum voor onderwijs voor de aangrenzende regio's en beantwoordt aan de aspiraties van de gemeenschap door zowel commerciële als artistieke programma's aan te bieden.

  Beurzen en financiering

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Jounieh

   Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

  • Zahlé

   Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

   • Chekka

    El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

    • Rmaych

     Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

     Vragen