Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Invoering

Uniek onder de universiteiten in Libanon, USEK was de eerste universiteit die werd opgericht door Libanese burgers, in dit geval door de monniken van de Libanese Maronitische Orde (OLM), die hun waarden sinds de 7e eeuw in het onderwijs plaatsen. De onderwijsprogramma's en onderzoeksontwikkeling die we al onze studenten aanbieden, zijn in overeenstemming met de officiële vereisten van de Libanese staat, de grondwetten van de OLM en de sociale leer van de katholieke kerk op universiteiten, en, meer recentelijk, met de Amerikaanse stijl onderwijssysteem en internationale accreditaties om onze studenten een breder perspectief te bieden in het buitenland en in Libanon.

Vanaf het begin heeft de universiteit haar momentum behouden en is ze gegroeid, terwijl ze trouw is gebleven aan haar allesomvattende en niet-elitaire christelijke humanisme, dat door het onderwijs dat we geven, loopt. Ons echte universitaire onderwijs is gebaseerd op onze toewijding aan sterk bestuur en management, leer- en onderwijsbeoordeling, het welzijn van studenten en ondersteuning van ons personeelsbestand op basis van de principes van het waarderen van gemeenschap, intellectuele nieuwsgierigheid, traditie en innovatie en hoge prestaties .

Een diploma van USEK bereidt onze studenten voor op de uitdagingen van de hedendaagse wereld. Onze robuuste educatieve kern omvat programma's in alle belangrijke studiegebieden en bevat nieuwe beroepsspecialisaties die zijn afgestemd op de huidige arbeidsmarkt.

Onze gemeenschap bestaat uit diverse en getalenteerde studenten, docenten, medewerkers en alumni. Het USEK-gevoel van verbondenheid komt voort uit de kracht van de individuele en teamverbindingen binnen de gemeenschap op basis van de spirituele, burgerlijke en ethische waarden van het respecteren van anderen en hun overtuigingen.

Het motto van USEK: "Als de Geest van de waarheid komt, zal hij je naar de hele waarheid leiden." (Joh 16:13)

Missie

Het Quality Assurance and Institutional Effectiveness Office (QA-IE) ondersteunt de universiteit om haar missie te bereiken door middel van verschillende initiatieven, zoals planning, beoordeling en verbetering van administratieve en academische prestaties in overeenstemming met internationale accreditatienormen, waar van toepassing. De QA-IE verzamelt en analyseert gegevens die worden verspreid voor besluitvormings- en rapportagedoeleinden.

Visie

De visie van het QA-IE Office is om een nationaal en regionaal model te worden op het gebied van kwaliteitsborging en institutionele effectiviteit door middel van beoordeling en accreditatie.

Locaties

 • Jounieh

  Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

 • Zahlé

  Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

  • Chekka

   El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

   • Rmaych

    Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

    Vragen