Keystone logo
Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Invoering

Aan de Universiteit van San Diego, Joan B. Kroc School of Peace Studies, promoten we een veelzijdige benadering van vredesopbouw en sociale rechtvaardigheid, waarbij theorie en praktijk worden geïntegreerd in de klas en in gemeenschappen over de hele wereld.

We onderzochten enkele van de moeilijkste, meest verontrustende verschijnselen van onze tijd, en produceerden rigoureus en innovatief werk, gepubliceerd in een breed scala van verkooppunten.

Studenten van over de hele wereld worden voorbereid door een uitstekende faculteit en doen ervaring op in het veld via ons stageprogramma en de Kroc School-instituten - het Instituut voor Vrede en Justitie, het Trans-Border Institute en het Centre for Peace and Commerce (het laatste in samenwerking met de School of Business Administration).

De Kroc School is een bron voor internationale vredesopbouw en changemakers, studenten, faculteitsleden, leden van de gemeenschap en allen die zich inzetten voor vrede en gerechtigheid.

We nodigen u uit om onze website te verkennen, meer te leren over ons masterprogramma en het werk van onze instituten, aan te melden voor onze e-nieuwsbrieven of een bezoek te plannen.

Locaties

Locaties
  • San Diego

    University of San Diego 5998 Alcalá Park San Diego, CA

    • facebook
    • twitter
    • linkedin

Vragen