Keystone logo
University for Peace MA in ontwikkelingsstudies en diplomatie (UNITAR)
University for Peace

MA in ontwikkelingsstudies en diplomatie (UNITAR)

Ciudad Colón, Costa Rica

2 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

31 May 2024

Aug 2024

USD 19.500 / per year *

Blended, Afstand leren

* Hybride MA: $ 19.500 --- Online MA $ 8.700. Vergoedingen kunnen worden betaald via online creditcardbetaling (betalingen met American Express en Discover-kaarten NIET GEACCEPTEERD) of internationale bankoverschrijvingen. ALLEEN USD

Invoering

De Master of Arts in Development Studies and Diplomacy is een interdisciplinair en holistisch programma dat niet alleen de kennis van studenten op het gebied van ontwikkelingsstudies, duurzaamheid en diplomatie zal verbreden, maar hen ook zal uitrusten met de vereiste zachte vaardigheden voor een succesvolle internationale carrière in elk van deze expertisegebieden. Het wordt zowel online als hybride aangeboden, waarbij online en persoonlijke lessen worden gecombineerd op onze UPEACE -campus in Costa Rica. Tijdens dit programma zullen studenten de verschillende dimensies van ontwikkeling analyseren, waaronder ecologische, sociale, economische en menselijke dimensies, evenals de theorie en praktijk van diplomatie in de 21e eeuw. Studenten zullen ook sessies voor het ontwikkelen van vaardigheden bijwonen die zijn ontworpen om hun professionele carrière en inzetbaarheid te ondersteunen. Carrières op dit gebied kunnen erg breed zijn. Potentiële werkgevers zijn onder meer overheden, internationale organisaties, ontwikkelingsbureaus, de academische wereld en de particuliere sector.

Investeer in uw toekomst

Dit programma is uniek omdat het:

  • Wordt gesteund door de Verenigde Naties.
  • Wordt gegeven door praktijkmensen, VN-personeel, diplomaten en academici.
  • Inclusief een studieexcursie naar Genève en Den Haag en op vaardigheden gebaseerde sessies voor een succesvolle internationale carrière.
  • Verbindt verschillende disciplines om holistische kennis te bieden.
  • Komt tegemoet aan de behoefte van studenten aan flexibiliteit door het aanbieden van diverse optionele modules en wekelijkse seminars.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen