Keystone logo
University for Peace MA in milieu, ontwikkeling en vrede met specialisatie in klimaatverandering
University for Peace

MA in milieu, ontwikkeling en vrede met specialisatie in klimaatverandering

Ciudad Colón, Costa Rica

11 Months

Engels

Full time

31 May 2024

Aug 2024

USD 19.500 / per year *

Blended, Op de campus

* Kosten kunnen worden betaald via online creditcardbetaling (betalingen met American Express worden niet geaccepteerd) of internationale bankoverschrijvingen naar onze banklocatie in Costa Rica (ALLEEN in USD)

Invoering

De Master of Arts Degree in Environment, Development, and Peace (EDP) biedt uitgebreide training in kwesties van duurzame ontwikkeling, milieubeheer, beheer van natuurlijke hulpbronnen en milieuconflictbeheer vanuit zowel ecologische als sociale perspectieven. Het omvat een breed scala aan onderwerpen en thema's, waaronder voedselsystemen, waterbeheer, bosbouw, kusthulpbronnen, klimaatverandering, stedelijke ecologie en sociale bewegingen . Het programma richt zich op de menselijke dimensies van het verband tussen milieu en ontwikkeling , waarbij de verbanden tussen lokale perspectieven en bredere processen op nationaal, regionaal en mondiaal niveau worden benadrukt en het belang wordt benadrukt van politiek-economische structuren en ongelijkheid bij de toegang tot hulpbronnen als belangrijkste drijfveren in milieuconflicten en wereldwijde milieuveranderingen. Het programma bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen in zowel milieu- als ontwikkelingsbeleid en programmering in de publieke, private en non-profitsector.

Klimaatverandering

De wereldwijde klimaatverandering is een van de meest urgente milieuproblemen van onze tijd. Specialisten op het gebied van klimaatverandering zullen worden uitgerust met kennis en vaardigheden op het gebied van governance, adaptatie en rechtvaardigheid op het gebied van klimaatverandering. Specifiek volgen de specialisatiestudenten klimaatverandering de volgende vakken als onderdeel van hun opleiding: Climate Adaptation and Justice; Beheer van klimaatverandering; Milieu, conflicten en duurzaamheid.

studentenlichaam

De University for Peace wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en multiculturaliteit. Voor 2020-2021 hebben we 102 studenten uit 38 landen. Als gevolg hiervan staat onze campus altijd vol met studentenactiviteiten, waarvan de meeste door de studenten zelf worden georganiseerd. In de afgelopen jaren hebben we yogalessen, conversatielessen in verschillende talen, de viering van culturele avonden (Aziatische nacht, Latijnse nacht, Europese nacht, enz.) bag" lunches, enz.) De huidige situatie heeft studenten gedwongen creatiever te worden met betrekking tot sociale contacten en zorgen voor een rijk studentenleven bij UPEACE .

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen