Keystone logo
University for Peace MA in internationaal recht en diplomatie (hybride)
University for Peace

MA in internationaal recht en diplomatie (hybride)

Ciudad Colón, Costa Rica

2 Years

Engels

Full time

31 May 2024

Aug 2024

USD 13.000 / per year *

Blended, Afstand leren

* Kosten kunnen worden betaald via online creditcardbetaling (betalingen met American Express worden niet geaccepteerd) of internationale bankoverschrijvingen naar onze banklocatie in Costa Rica (ALLEEN in USD)

Invoering

De Master of Arts in International Law and Diplomacy (hybride) is een afstudeerprogramma waarmee studenten zich kunnen specialiseren op het snijvlak van internationaal recht en diplomatie . Het zal niet alleen de kennis van studenten op het gebied van internationaal recht en de verschillende fundamentele dimensies ervan verbreden, maar zal hen ook uitrusten met kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van diplomatie en aanverwante internationale loopbanen.

Tijdens dit programma zullen studenten de verschillende dimensies van het internationaal recht analyseren, waaronder die met betrekking tot wetgeving, gewapende conflicten, mensenrechten, economische betrekkingen, territoriale en maritieme geschillen, milieugeschillen en die met betrekking tot de theorie en praktijk van diplomatie in de 21e eeuw, inclusief geschillenbeslechting en conflictoplossing. Studenten zullen ook sessies voor het ontwikkelen van vaardigheden bijwonen die zijn ontworpen om hun professionele loopbaan en inzetbaarheid te ondersteunen. Deze masteropleiding, aangeboden door twee VN-entiteiten ( University for Peace en het United Nations Institute for Training and Research) combineert het beste van academisch en uitvoerend onderwijs. Studenten zullen ook uit de eerste hand ervaring opdoen met het werk van de Verenigde Naties (VN), aangezien ze de kans krijgen om deel te nemen aan een excursie naar Genève en Den Haag , waar de VN aanzienlijk aanwezig is.

Het hybride model van de MA in internationaal recht en diplomatie wordt gezamenlijk aangeboden door UPEACE en UNITAR. De duur van de programma's is voor 2 jaar en is geschikt voor aanvragers die een ervaring op de UPEACE -hoofdkantoor in el Rodeo de Mora, Ciudad Colon - San Jose in Costa Rica willen combineren met het gemak en de flexibiliteit van de online-modaliteit.

Dit programma wordt gegeven in het Engels en in el Rodeo, in Ciudad Colon en kost $ 13.000 USD. Neem contact met ons op via admissions@ UPEACE .org als je wilt solliciteren of als je nog vragen hebt.

studentenlichaam

De University for Peace wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en multiculturaliteit. Voor 2020-2021 hadden we 102 studenten uit 38 landen. Als gevolg hiervan was onze campus altijd vol met studentenactiviteiten, waarvan de meeste door de studenten zelf werden georganiseerd. In de afgelopen jaren hebben we yogalessen, conversatielessen in verschillende talen, de viering van culturele avonden (Aziatische nacht, Latijnse nacht, Europese nacht, enz.) bag" lunches, enz.) De huidige situatie heeft studenten gedwongen creatiever te worden met betrekking tot sociale contacten en zorgen voor een rijk studentenleven bij UPEACE .

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen