Keystone logo
University of Pittsburgh MS IN COMPUTERWETENSCHAP
University of Pittsburgh

MS IN COMPUTERWETENSCHAP

Pittsburgh, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MS-opleiding informatica biedt studenten een diepere verkenning van de theorie en praktijk van informatica en bereidt hen voor op een loopbaan in de industrie. De MS-opleiding vereist 30 studiepunten aan formele cursussen, inclusief een scriptie of project.

De MS Thesis-optie stelt studenten met interesse in computerwetenschappelijk onderzoek in staat om 24 studiepunten aan cursussen plus zes studiepunten aan door de faculteit begeleid onderzoek te voltooien, en wordt afgesloten met de verdediging van een schriftelijke scriptie waarin de resultaten van hun oorspronkelijke onderzoek worden gepresenteerd.

De projectoptie stelt studenten in staat om toepassingen van hun cursussen na te streven in de context van een door de faculteit begeleid project; deze optie vereist de voltooiing van 27 studiepunten aan cursussen plus drie studiepunten aan werk aan een door de faculteit begeleid project. In beide gevallen wordt de MS in Computer Science doorgaans verdiend over een periode van twee academische jaren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in toegepaste informatica
    • Narvik, Noorwegen
  • Master in Digital Humanities and Digital Knowledge (DHDK)
    • Bologna, Italië
  • Master of Applied Science (MAppSc) in Computer Science
    • Dunedin, Nieuw-Zeeland