Keystone logo
University of Ljubljana Master of Science in toeleveringsketen en logistiek
University of Ljubljana

Master of Science in toeleveringsketen en logistiek

Ljubljana, Slovenië

2 Years

Engels

Full time

01 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 4.700 / per year

Op de campus

Invoering

De masteropleiding Supply Chain and logistics leidt professionals op zoals specialisten in logistiek voor grote systemen (d.w.z. leidinggevende managers bij logistieke bedrijven en logistieke centra van andere bedrijven), logistiek analisten, planners en ontwerpers van logistieke systemen, supervisors van logistiek personeel, onderzoekers bij instituten die uitdagende toeleveringssystemen bestuderen en ontwikkelen, en adviseurs in productie- en bedrijfslogistiek voor kleine bedrijven zonder hun ontwikkelingscentra.

De masteropleiding Bedrijfslogistiek ontwikkelt een afgestudeerd profiel met de volgende algemene competenties: analyseren, synthetiseren, en het overwegen van oplossingen en gevolgen in het beheer van logistieke systemen en ketens; het gebruik van analytische R&D methoden, instrumenten en procedures in de bedrijfslogistiek kritisch denken en evalueren; het begrijpen van de huidige logistieke processen van internationalisering en globalisering, en de uitdagingen die deze processen vormen voor hedendaagse managers; het begrijpen van business process management principes (analyse, modellering, simulaties, en het moderniseren van bedrijfsprocessen) binnen het bedrijf en in gelieerde bedrijven; het integreren van begrip van effectieve oplossing van problemen, hun analyse, de kwesties die betrokken zijn bij de implementatie van geplande oplossingen, en effectief toezicht op deze implementatie.

Hoe krijgt de klant de goederen? Hebben we een redelijke voorraad? Hebben we de toekomstige verkoop goed gepland? Hoe kunnen we onze relaties met leveranciers beheren? Hoe ondersteunen we dit alles met IT?

De studie Supply Chain en Logistiek biedt concrete interdisciplinaire vaardigheden die nauw aansluiten bij de praktijk - de mogelijkheid om mee te werken aan projecten en bedrijfsbezoeken. De opleiding onderscheidt zich door topdocenten, de mogelijkheid om in het buitenland te studeren en uitstekende werkgelegenheidskansen. De opleiding behoort tot de TOP 30 van masteropleidingen in logistiek en supply chains wereldwijd.

Organisaties/instellingen/bedrijven waar werkgelegenheid mogelijk is

Je wordt opgeleid om te werken op het gebied van logistiek management, magazijnen, voorraadbeheer planning informatisering en supply chain management. Met de opgedane kennis kun je aan de slag in productie-, handels- en logistieke bedrijven, informatietechnologiebedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van logistiek.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen