Keystone logo
University of Ljubljana Master of Arts in International Business
University of Ljubljana

Master of Arts in International Business

Ljubljana, Slovenië

2 Years

Engels

Full time

01 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 4.700 / per year

Op de campus

Invoering

Het masterprogramma International Business is het vlaggenschip van het internationale bedrijfsprogramma van de University of Ljubljana School of Economics and Business.

Haar missie is nauw verbonden met de algemene missie van onze school. Het richt zich op het opleiden van principiële internationale leiders met een mondiale mindset en regionaal perspectief die bijdragen aan het internationale bedrijfsleven en de samenleving. Het programma maakt ook gebruik van de unieke geografische positie en geschiedenis van Slovenië. Het maakt een uitzonderlijke leerervaring mogelijk in het hart van Europa, waar West- en Oost-Europese, Noord- en Zuid-Europese zakenculturen elkaar ontmoeten om een unieke mondiale zakelijke mindset op te bouwen.

De visie van ons programma is om een wereldwijd erkend programma te worden op basis van een uniek glokaal integratieperspectief. Om deze visie te verwezenlijken heeft de opleiding in 2014 het certificaat voor de kwaliteit van internationalisering (CeQUINT) aangevraagd bij het European Consortium for Accreditation (ECA).

We leven in een exponentieel globaliserende wereld waarin zakendoen steeds grenzelozer wordt en geografische ruimte, tijd en culturen overstijgt. Dit vereist een mondiaal perspectief en een lokaal/regionaal begrip, wat vraagt om het opbouwen van een mondiale zakelijke mindset om toekomstige zakelijke uitdagingen aan te gaan. Als je jezelf ziet werken in een internationale omgeving, ambities hebt om in het buitenland te werken voor een internationaal bedrijf of graag zaken wilt doen met mensen uit verschillende culturen, dan is de Master of International Business de juiste keuze voor jou!

Missie en visie van het IB masterprogramma

Het IB-masterprogramma is een vlaggenschip van het internationale bedrijfsprogramma aan de Universiteit van Ljubljana, School of Economics and Business, dat nu nog interdisciplinairder is en zich richt op opkomende trends in de mondiale omgeving. De missie is nauw verbonden met de algemene missie van onze school. Het richt zich op het opleiden van principiële internationale leiders met een mondiale mindset, ondernemersgeest en regionaal perspectief die bijdragen aan het internationale bedrijfsleven en de samenleving. Het programma maakt ook gebruik van de unieke geografische positie en geschiedenis van Slovenië. Het maakt een uitzonderlijke leerervaring mogelijk in het hart van Europa, waar West- en Oost-Europese, Noord- en Zuid-Europese zakenculturen elkaar ontmoeten om te helpen een unieke mondiale zakelijke mindset op te bouwen.

De visie van onze opleiding is om internationaal een toonaangevende interdisciplinaire en ondernemend georiënteerde opleiding te worden voor de uitdagingen van het bedrijfsleven en de samenleving in de 21e eeuw. Om aan deze visie te voldoen, heeft de opleiding in 2014 het Certificate for the Quality of Internationalisation (CeQUINT) aangevraagd bij het European Consortium for Accreditation (ECA).

Double Degree

Studenten die zijn ingeschreven voor een masteropleiding, met als specialisatie International Business, hebben de mogelijkheid (eerste jaar, eerste semester) om te kiezen voor een Double Degree-programma en een deel van hun studie door te brengen aan een partnerinstelling op basis van een geldige overeenkomst/aanbesteding. Het aantal plaatsen is beperkt.

SEB LU biedt momenteel een dubbele graad aan (voor specialisatie in International Business) met de volgende partnerinstelling(en):

  • RWTH Aachen University (Duitsland)
  • NEOMA Business School (Frankrijk)

Normaal gesproken bestaat een double degree-programma uit één jaar aan SEB LU en één jaar aan de partnerinstelling. Na succesvolle afronding van alle programmavereisten ontvangt de student zowel een masterdiploma van SEB LU als een diploma van de partnerinstelling.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen