Keystone logo
The University of Waikato Master in computer grafisch ontwerp
The University of Waikato

Master in computer grafisch ontwerp

Hamilton, Nieuw-Zeeland

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Indicatieve internationale tarieven 2020: $ 33.670 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Design

De Master of Design (MDes) is een geavanceerde graad gericht op grafische ontwerptheorie, technologie en origineel onderzoek. Het bouwt voort op de unieke combinatie van ontwerp- en codeervaardigheden die zijn ontwikkeld tijdens de Bachelor of Design (BDes).

MCGD_final

De MD's bieden u de mogelijkheid om een grootschalig ontwerponderzoeksproject te plannen, te ontwikkelen en uit te voeren. Hiermee kunt u samenwerken met andere studenten en academici en samenwerken met leden van de professionele ontwerpindustrie. Het MDes-onderzoek wordt vertegenwoordigd door zowel een geschreven scriptie als een tentoongestelde ontwerprealisatie.

Onderzoeksthema's zijn afgestemd op uw interesses en bieden u de mogelijkheid om een bepaald aspect van grafisch ontwerp verder aan te scherpen, wat een Pathway kan zijn naar uw gekozen carrière. Je krijgt ook de volledige ondersteuning, begeleiding en expertise van je supervisor tijdens je onderzoeksproject.

Computerfaciliteiten bij Waikato

The University of Waikato biedt studenten 24 uur per dag toegang tot computerlab met de nieuwste computersoftware en verschillende laboratoria die volledig zijn uitgerust met Mac-computers, die gewoonlijk worden gebruikt in professionele ontwerpomgevingen. Afgestudeerde studenten hebben een speciale laboratoriumruimte en toegang tot alle niet-gegradueerde faciliteiten.

Carrièremogelijkheden

 • Advertentieontwerper
 • Computer Games Designer
 • Interactieve ontwerper
 • Motion Graphics Designer
 • Tv grafische ontwerper
 • Webdesigner

Toelating en inschrijving

Om je in te schrijven voor de MD's moet je een Bachelor of Design (BDes) (of gelijkwaardig) hebben afgerond en een B-gemiddelde hebben behaald in de loop van je studie.

Als je je aanmeldt met een bachelordiploma of een diploma van een andere universiteit, moet je ook een portfolio invullen met tien kunstwerken of ontwerpwerk (zie de toelating en inschrijving voor Bachelor of Design). Geef het ID-nummer op dat u tijdens dit online sollicitatieproces ontvangt bij het benoemen van uw portfolio. Dien uw portfolio in nadat u een online aanvraag hebt ingediend om u in te schrijven.

Het is handig als je de keuze van je eigen studieprogramma kunt bespreken - dat wil zeggen, de cursussen die je gaat volgen en het gebied waarin je van plan bent om een scriptie of proefschrift te schrijven met de afgestudeerde adviseur in Design. We nemen je volledige voorgestelde afstudeerprogramma met je door, niet alleen de vakken die je in het eerste jaar wilt volgen. Als je niet persoonlijk naar de universiteit kunt komen, kunnen we je voorgestelde programma per e-mail of telefonisch bespreken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master's Degree in digitaal grafisch ontwerp
  • Online
 • MA in grafisch ontwerp
  • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk
 • Master in grafisch ontwerp 3D
  • Los Angeles, Verenigde Staten
  • Valencia, Spanje