Keystone logo
University of Malta Master of Science in digitale games
University of Malta

Master of Science in digitale games

Msida, Malta

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 400 / per year *

Op de campus

* Lokale / EU / EER-aanvragers: jaarlijkse inschrijvingskosten: Eur 400; Niet-EU / niet-EER-aanvragers: vergoeding per academisch jaar: Eur 13.400

Invoering

De MSc in Digital Games brengt studenten met verschillende achtergronden samen om innovatieve en opwindende digitale games te maken.

Studenten worden aangemoedigd om hun persoonlijke benadering van het maken van games te verkennen door hun opleiding in game-ontwerp te combineren met kritische analyse of technologische specialisaties. In alle gevallen zijn studenten volledig betrokken bij de processen van gameontwerp en -creatie, evenals logistieke zorgen zoals project- en bedrijfsbeheer. De graad culmineert in het produceren van een volledig ontwikkeld digitaal spel of een op theorie gebaseerde dissertatie.

Het programma wordt gegeven door experts uit verschillende vakgebieden en biedt studenten verschillende perspectieven op het maken van games en kritiek. Naarmate digitale games blijven evolueren, zal het programma ook worden uitgebreid om de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn in de industrie, onafhankelijke ontwikkeling en academisch onderzoek naar games.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen