Keystone logo
University of Malta Master in gender, samenleving en cultuur
University of Malta

Master in gender, samenleving en cultuur

Msida, Malta

6 Semesters

Engels

Deeltijd

24 Jul 2024

Oct 2024

EUR 10.800 *

Op de campus

* voor niet-EU-aanvragers| lokale/EU/EER-aanvragers: 4,800/totaal collegegeld

Invoering

De Master of Gender, Society and Culture wordt aangeboden aan zowel de University of Malta als de University of Malta – Gozo Campus.

Dit programma is bedoeld om je kennis te laten maken met belangrijke ruimtes door deel te nemen aan en deel te nemen aan studie-eenheden op; Epistemologieën in genderstudies, onderzoeksmethoden in genderstudies, gendergerelateerd geweld, gender en cultuur en gender en sociale rechtvaardigheid. Het programma is ontworpen met een overwegend onderwezen component, culminerend in een onderzoekselement in de vorm van een proefschrift, waarmee je op een dieper niveau kunt deelnemen aan een bepaald interessegebied met een geselecteerde supervisor.

Er wordt van u verwacht dat u alle voorgeschreven literatuur leest en volledig deelneemt aan alle activiteiten die verband houden met het programma. U wordt geadviseerd gelijke tred te houden met de werkset, zodat u voldoende tijd overhoudt voor eventuele onderzoekswerkzaamheden en/of herzieningen.

More information

De wetgeving inzake gelijkheid onderstreept dat gendergelijkheid geïntegreerd moet worden in de dienstverlening, het beleid en het onderzoek. Deze specialisatie is momenteel niet op een gevorderd niveau beschikbaar en het doel van dit programma is om deze te promoten bij potentiële dienstverleners, beleidsmakers, onderzoekers en werkgevers.

Course information

  • Cursustitel: Master in gender, samenleving en cultuur
  • National Qualifications Framework level: Level 7
  • Duur: 6 semesters
  • Wijze van deelname: deeltijds
  • Total ECTS credits: 90

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen