Keystone logo
University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

Invoering

Organisatie

Faculteit Chemische Technologie en Technologie is een onderdeel van de Universiteit van Zagreb. Het is georganiseerd in verschillende afdelingen en leerstoelen die onderwijs, wetenschappelijk werk, professionele en adviserende activiteiten uitvoeren op het gebied van chemische technologie, scheikunde en andere gebieden.

Faculteit wordt bestuurd door een decaan en drie vice-decanen, en de faculteitsraad.

De decaan wordt gekozen uit de hoogleraren en universitair hoofddocenten van de faculteit. De decaan is verantwoordelijk voor de wetenschappelijke en onderwijsactiviteiten op de faculteit, evenals de financiële status.

De faculteitsraad bestaat uit alle gekozen hoogleraren, 14 studentenvertegenwoordigers en 8 vertegenwoordigers van het lager onderwijzend personeel. De raad creëert educatieve, wetenschappelijke en professionele programma's op bachelor-, master- en postuniversitair niveau. De Raad beoordeelt en beheert Ph.D. niveau procedures, kiest en evalueert wetenschappelijke en onderwijskwaliteiten van het personeel en evalueert en keurt buitenlandse diploma's op het gebied van Chemische Technologie en Chemie goed.

128653_rsz_adult-biology-chemical-chemist-356040.jpg

Activiteiten

De kernactiviteiten van de faculteit Scheikundige Technologie en Technologie zijn onderzoek, onderzoek en onderwijs op hoog niveau op het gebied van chemische technologie en scheikunde. Met name de faculteit:

 • Organiseert en voert niet-gegradueerde, afgestudeerde en postdoctorale wetenschappelijke en professionele cursussen uit.
 • Organiseert en verricht wetenschappelijk werk in verband met het onderwijsproces en via de postdoctorale wetenschappelijke cursussen.
 • Organiseert, voltooit en herziet onderzoeksprojecten, studies en consulting voor de industrie en overheidsinstellingen.
 • Organiseert colloquia, seminars, symposia en andere wetenschappelijke en professionele bijeenkomsten en evenementen.
 • Bewijst materialen, procedures en processen en geeft kwaliteitscertificaten uit.
 • Verspreidt belangrijke wetenschappelijke en professionele prestaties.
 • Werkt samen met andere wetenschappelijke, professionele, educatieve en andere instellingen binnen de Chemical Engineering, Chemistry, Environmental Engineering en aanverwante gebieden in Kroatië en in het buitenland.
128655_rsz_three-persons-sitting-on-the-stairs-talking-with-each-other-1438072.jpg

Locaties

 • Zagreb

  Marulićev trg 19, 10000, Zagreb

 • Split

  Ul. Ruđera Boškovića 35, 21000, Split

  Vragen