Keystone logo
The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

Invoering

De Universiteit van Wollongong in Dubai (UOWD) is een van de oudste, meest prestigieuze en vooruitstrevende tertiaire instellingen in de regio. Ons curriculum en onze onderwijspraktijken weerspiegelen die van UOW Australia, dat voortdurend tot de top 2% van universiteiten wereldwijd behoort en nationaal en internationaal wordt erkend.

Onze voortdurende inspanningen om onderwijs van wereldklasse te bieden, komen tot uiting in onze langdurige rangschikking in de inzetbaarheid van afgestudeerden en ook de reden waarom onze afgestudeerden zeer gewild zijn bij werkgevers.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD is echt een dynamische en diverse instelling die een breed spectrum aan programma's biedt in Business, Engineering, Information Sciences en Arts and Humanities, met als doel afgestudeerden te ontwikkelen die ethisch, mobiel, technologisch geletterd en klaar zijn voor multiculturele werkplekken. Onze programma's zijn relevant en branchegerelateerd met een sterke focus op het aanmoedigen van creatief en kritisch denken, het oplossen van problemen en de ontwikkeling van unieke leiderschapsvaardigheden.

120789_156UOWD.jpg

Al onze programma's zijn afgestemd op nationale prioriteiten en toch afgestemd op de eisen en behoeften van de wereldwijde arbeidsmarkt. Met de steun van experts uit de industrie, integreert het praktijkpraktijken met theorie, zodat onze studenten zijn uitgerust om complexe zakelijke problemen aan te pakken.

Onze faculteit bestaat uit zeer gerespecteerde academici van over de hele wereld die uitgebreide ervaring op het gebied van onderwijs, onderzoek en de industrie met zich meebrengen. De faculteit van UOWD zijn actieve onderzoekers en gericht op het produceren van uitstekend onderzoek met resultaten die de gemeenschap op regionaal en internationaal niveau ten goede komen.

Het succes van onze alumni is een bewijs van de kwaliteit van een UOWD-opleiding - meer dan 9.500 alumni drukken hun stempel op de wereld en we staan in zeer hoog aanzien bij het bedrijfsleven, de overheid en de gemeenschapssector, zowel in de VAE als internationaal.

UOWD is gevestigd in het hart van Dubai, de grootste en snelstgroeiende zakelijke hoofdstad van de VAE en studeren aan onze universiteit biedt je kansen om je internationale perspectief te verbreden en je uit te rusten met de vaardigheden om wereldwijde changemakers te worden.

Herkenning

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijszaken, via de Commission of Academic Accreditation en ook de kwaliteit wordt gegarandeerd door UOW Australia, dat is geregistreerd bij het Australian Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), de nationale regelgever van hoger onderwijs in Australië. Na het afstuderen kunnen studenten kiezen voor een diploma van UOWD of een diploma van de University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg
120793_183UOWD.jpg
120797_365UOWD.jpg
120799_388UOWD.jpg

Locaties

  • Dubai

    University of Wollongong in Dubai Blocks 5, 14 & 15, Dubai Knowledge Village P.O. Box 20183

    Vragen