Keystone logo
University Of Wisconsin-Platteville

University Of Wisconsin-Platteville

University Of Wisconsin-Platteville

Invoering

Sinds 1866 is de University Of Wisconsin-Platteville een regionale leider onder 4-jarige hogescholen met uitdagende academici; gerenommeerde faculteit; en opmerkelijke alumni. En tijdens deze ongekende tijden van COVID-19 passen onze docenten, medewerkers en studenten hun onderzoek en vaardigheden toe om onze gemeenschappen op een positieve manier te beïnvloeden.

Op alle drie de campussen - UW-Platteville, UW-Platteville Richland en UW-Platteville Baraboo Sauk County - zijn we leiders op het gebied van wetenschap, technologie, landbouw en engineering, met unieke initiatieven op het gebied van microsystemen en nanotechnologie, forensisch onderzoek en hernieuwbare energie . Hoewel de uitdagingen waarmee we nu worden geconfronteerd misschien ontmoedigend lijken, passen we deze expertise toe om er voor u te zijn, nu en in de toekomst.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Platteville

    University Plaza,1, 53818, Platteville

    Vragen