Keystone logo
University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

Invoering

Graduate education bij UWM is meer dan alleen een diploma. Het is een belevenis. Of je nu geïnteresseerd bent in een professionele masteropleiding, je carrière wilt bevorderen met certificering, of onderzoek wilt doen en je doctoraat wilt behalen, je kunt erop vertrouwen dat wij net zo toegewijd zijn aan je opleiding als jij. Hier is een klein beetje over ons ...

Als een van de slechts twee openbare onderzoeksuniversiteiten in de staat, biedt UWM meer dan 135 master-, doctorale, professionele en afgestudeerde certificaatprogramma's aan, meer dan enige andere universiteit in Zuidoost-Wisconsin. Onze onderscheidende programma's omvatten de eerste School of Freshwater Sciences in Amerika, de enige toegewijde openbare gezondheidsschool in de staat en de enige toegewijde kunstacademie in het University of Wisconsin System, naast vele andere topprogramma's.

Onze nationaal bekende professoren zijn leiders in hun vakgebied die gepassioneerd zijn over het ontwikkelen van de volgende generatie leiders. Je werkt samen met facultaire mentoren om belangrijk en innovatief onderzoek te bevorderen in de 170+ centra, laboratoria en instituten van UWM.

We zijn een levendige gemeenschap van bijna 25.000 studenten - waaronder bijna 4.700 afgestudeerde studenten - uit het hele land en meer dan 80 landen. Onze campus is de meest diverse in het UW-systeem.

Locaties

  • Milwaukee

    North Downer Avenue,3203, 53211, Milwaukee

    Vragen