Keystone logo
University of Winchester MA in Engelse literatuur
University of Winchester

MA in Engelse literatuur

Winchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.350 / per year *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

  • Ontwikkel geavanceerde vaardigheden in het analyseren van teksten en discoursen
  • Verken up-to-date en innovatieve onderzoeksvaardigheden
  • Betrek uw gekozen teksten op een gevorderd niveau

De MA in Engelse literatuur aan Winchester is ontworpen om uw vaardigheden in het analyseren en lezen van teksten en het creëren van uw eigen argumenten te verbeteren en te ontwikkelen terwijl u werkt aan nauw gerichte projecten die u kiest uit alle belangrijke periodes van de Engelse literatuur. Onze cursus is gericht op vier literaire periodes: Middeleeuwen tot Renaissance (1473-1660), De Verlichting (1660-1798), Romantiek en Victoriaanse literatuur (1798-1910) en De moderne tijd (1910 - heden), en leert de kritische, theoretische en methodologische middelen om tot op een gevorderd niveau de teksten te begrijpen die ons vertellen wie we zijn.

De cursus verlegt de grenzen van de discipline en biedt mogelijkheden om te genieten van een tot nadenken stemmende mix van literair materiaal en benaderingen om ze te begrijpen. Je zult je bezighouden met de ideeën van de meest opwindende kritische denkers in hedendaagse culturele debatten.

Gedurende de MA-cursus wordt uw studie ondersteund door een module Onderzoeksmethoden, die een basis vormt voor uw geavanceerde leerproces, uw beoordelingen in elke module en uw proefschrift - een uitgebreid stuk werk over de tekst (en) of het thema van uw keuze.

Binnen de afdeling vormen medewerkers en studenten een community van lerenden die samen en zelfstandig kennis willen genereren en uitwisselen. Gedurende de cursus ontwikkel je je vaardigheden in onafhankelijk en kritisch leren, waarbij je geleidelijk aan je zelfvertrouwen en expertise opbouwt door onafhankelijk en gezamenlijk onderzoek, probleemoplossing en analyse, met de steun van het personeel.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen