Keystone logo
University Of Washington - Rome Center

University Of Washington - Rome Center

University Of Washington - Rome Center

Invoering

We hebben het geluk dat we gehuisvest zijn in het historische 15e-eeuwse Palazzo Pio, in het hart van het Centro Storico in Rome. Palazzo Pio werd letterlijk bovenop het oude theatercomplex gebouwd waar Julius Caesar in 44 voor Christus werd vermoord. De locatie en de historische context zijn absoluut uniek.

Wat begon in 1970 als een kleine architectuurstudie in het buitenland door professor Emerita Astra Zarina groeide in 1985 uit tot de officiële zetel van de UW in Rome. In 2018 zullen we onderdak bieden aan bijna 400 UW-studenten uit een reeks disciplines, waaronder natuurlijk architectuur en klassiekers, maar ook techniek, wiskunde, filmstudies, kunstgeschiedenis, antropologie, literatuur en meer.

En we willen dat dat aantal hoger is. We werken actief aan het vergroten van de mogelijkheden voor meer UW-studenten om hun eigen transformaties in het buitenland te ervaren, waarbij we wereldwijd bewustzijn, waardering voor andere culturen, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat studenten die in het buitenland studeren, eerder afstuderen en meer betrokken zijn bij hun hele onderwijservaring. Het UW Rome Center is de ideale setting voor onderdompeling en transformatie in een stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis.

Om een groter aantal studenten en opleidingen beter van dienst te kunnen zijn, begint het UW Rome Center aan een ingrijpende renovatie van onze ruimte in het Palazzo Pio. We streven naar de voortzetting van de transformatieve ervaring van studeren in het buitenland, onderzoek en internationale samenwerking op de lange termijn. We stellen ons ook voor om onze deuren meer voor de gemeenschap te openen en hen uit te nodigen om samen met ons te leren van onze deskundige docenten en gastdocenten die het UW Rome Center bezoeken in onze grote vergaderruimte en nieuwe tentoonstellingsruimte. Dit zal een plek zijn waar UW-programma's en de bredere gemeenschap zullen komen delen in het creëren en leveren van kennis, waardoor al onze culturele grenzen worden verlegd.

Locaties

  • Rome

    Piazza del Biscione,95, 00186, Rome

    Vragen