Keystone logo
University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

Invoering

De School of Interdisciplinary Arts & Sciences (IAS) is een dynamische innovatiesite aan de Universiteit van Washington. Onze missie vereist dat we academisch uitdagende studieprogramma's ontwikkelen die flexibel genoeg zijn om snel te reageren op veranderende onderzoeksvragen en regionale behoeften, inclusief die van niet-traditionele en traditionele studenten. Onze organisatiestructuur - als interdisciplinaire, niet-afdelingsgerichte school - stelt ons in staat om deze missie te vervullen.

Het doel van de faculteit en het personeel van de School of Interdisciplinary Arts & Sciences is om studenten op te leiden en onderzoek uit te voeren door middel van onderzoeksmethoden die zich uitstrekken over disciplinaire en afdelingsgrenzen die uit het verleden zijn geërfd. Dit streven vereist dat we een begrip cultiveren van hoe meerdere disciplines kennis over de wereld creëren en het vermogen om nieuwe verkenningen te ontwikkelen. Het resultaat is een leeromgeving waar complexe problemen - en geen bijzondere disciplines - de richting bepalen van het onderzoek van studenten en docenten. Het is een omgeving gericht op de toekomst.

Door hands-on en ervaringsgericht leren binnen en buiten de klas, bieden School of Interdisciplinary Arts & Sciences undergraduate en graduate opleidingen studenten de mogelijkheid om nieuwe kennis over de wereld te creëren en daarin een verschil te maken. Net als hun faculteit worden studenten van de School of Interdisciplinary Arts & Sciences scheppers van kennis die reageert op opkomende problemen en problemen, niet alleen consumenten van elders gemaakte kennis. Onze geëngageerde benadering van wetenschap en onze toewijding aan onderwijsinnovatie is wat de School of Interdisciplinary Arts & Sciences een spannende en dynamische omgeving maakt voor al onze studenten, docenten en personeel.

Locaties

  • Bothell

    Campus Way Northeast,18115, 98011, Bothell

    Vragen