Keystone logo
University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

Invoering

Over McIntire

De McIntire School of Commerce wordt beschouwd als een van de beste business schools van het land en biedt programma's van wereldklasse op het niveau van niet-gegradueerden, afgestudeerden en certificaten. McIntire's undergraduate-programma biedt studenten een Bachelor of Science in Commerce-graad; studenten kunnen ervoor kiezen zich te concentreren in Finance, Accounting, Marketing, Management of Informatietechnologie.

Naast zijn undergraduate-programma biedt McIntire vijf programma's op graduate niveau. Het MS in Commerce-programma, een master in management, is ontworpen om recente afgestudeerden in de kunst-, wetenschappen- en ingenieurswetenschappen voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven; De MS in Global Commerce, aangeboden in samenwerking met twee gerenommeerde business schools-ESADE Business School in Barcelona, Spanje, en Lignan College aan de Sun Yat-sen Universiteit in Guangzhou, China, geeft pas afgestudeerden met niet-gegradueerde bedrijfsdiploma's de mogelijkheid om wereldwijd zaken te doen vaardigheden die tijdens hun loopbaan winst kunnen maken. Het MS in Accounting Program helpt pas afgestudeerde boekhoudkundestudenten de analytische en technische vaardigheden aan te scherpen die ze nodig hebben om uit te blinken op het gebied van boekhouding.

Het programma MS in het beheer van de informatietechnologie (MS in MIT) is bedoeld voor professionals uit het begin tot het midden van de carrière die hun loopbaan willen bevorderen door hun kennis van de bedrijfs-IT-relatie te vergroten; MS in Business Analytics (MSBA), geleverd in samenwerking met Darden School of Business van UVA, biedt deskundige voorbereiding op de analytische, technische en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om datasets om te zetten in strategische beslissingen.

In 2019 behaalde The MS in Commerce een # 1-ranking voor het programma "Beste Master in Management" in de VS door The Economist. In 2018 verdiende McIntire de # 2 ranglijst van niet-gegradueerde zakelijke programma's in de VS door Poets voor bedrijfseducatie

In 2019, Dichters

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Mission Statement

Bij McIntire is onze traditie innovatie. De missie van The School, die in 2013 werd aangenomen, vat deze McIntire mantra samen:

De McIntire School of Commerce is een professionele school die zich bezighoudt met het creëren en verspreiden van kennis die een grote invloed heeft op de ideeën en acties van studenten, wetenschappers en bedrijfsleiders over de hele wereld. De McIntire School streeft ernaar om het beste, meest innovatieve, wereldwijd gefocuste, niet-gegradueerde bedrijfsprogramma ter wereld te zijn en hoogwaardige, innovatieve, gespecialiseerde masteropleidingen aan te bieden, ook met een wereldwijde oriëntatie. Twee belangrijke elementen om programma-excellentie en innovatie te bereiken, zijn geïntegreerd en actiegericht leren en gebruikmaken van de sterke punten van de faculteit, het personeel, studenten en alumni door middel van een sterke cultuur en gemeenschap.

De vijf kernprincipes van deze missie zijn kwaliteit, innovatie, integratie, een mondiale oriëntatie en gemeenschap. Deze principes worden consequent versterkt tot faculteiten, personeel, studenten, alumni en bedrijfspartners via McIntire faculteits- en personeelsvergaderingen, halfjaarlijkse vergaderingen met de bestuursraden van McIntire bestaande uit alumni en zakelijke partners, en McIntire's verschillende communicatievoertuigen met McIntire-tijdschriften, jaarlijks rapporten en verschillende vormen van elektronische media. Deze principes zorgen voor strategische beslissingen met betrekking tot programma's, curriculum, faculteit, personeel en ontwikkeling van studenten. Met een streven naar uitmuntendheid, een innovatieve geest, een integratief perspectief, een waardering van de globalisering van het bedrijfsleven en een sterk gemeenschapsgevoel, is de school de visie om studenten te ontwikkelen tot leiders die met succes in de nieuwe wereld leven, werken, concurreren en bijdragen wereldwijde realiteit.

Geschiedenis

De universiteit van Virginia werd in 1819 gesticht door Thomas Jefferson. Zijn visie op een 'academisch dorp', waar geleerden en studenten nauw samenwerken, blijft van het grootste belang.

De McIntire School, opgericht in 1921 met een schenking van Paul Goodloe McIntire, steunt ten stelligste Jeffersons concept van een academisch dorp. Het niet-gegradueerde bedrijfsprogramma heeft een sterke nationale reputatie bereikt en de graduate-programma's in Accounting, Commerce, Global Commerce en het management van informatietechnologie zijn hoog gerangschikt door werkgevers. Evenzo biedt het McIntire Business Institute carrièrebevorderende certificaatprogramma's voor studenten, afgestudeerden en werkende professionals.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Charlottesville

    125 Ruppel Drive, 22903, Charlottesville

    Vragen