Keystone logo
University of Turku Masterprogramma in de biowetenschappen: evolutieve biologie
University of Turku

Masterprogramma in de biowetenschappen: evolutieve biologie

Turku, Finland

2 Years

Engels

Full time

22 Jan 2025

Aug 2025

EUR 12.000 / per year *

Op de campus

* gratis voor burgers van EU/EER-landen of Zwitserland, voor burgers van niet-EU/EER-landen € 12.000/academiejaar

Invoering

Ontdek alle opleidingen van de University of Turku

Doe mee met de evolutie van onze biologische kennis

In dit specialisatietraject Master's Degree Program in Biosciences: Evolutionary Biology kun je verwachten dat je wetenschappelijke en analytische vaardigheden verwerft, samen met expertise in huidige theorieën en up-to-date technologieën. Na te zijn begonnen met een algemeen overzicht van de evolutionaire biologie en wat het inhoudt om biologisch onderzoeker te zijn, richt dit programma zich vooral op de evolutionaire genetica.

De nadruk ligt op het verwerven van data science (programmeer) vaardigheden, met expertise in bio-informatica, moleculaire en kwantitatieve genetica. Onder de docenten bevinden zich experts op het gebied van menselijke genetica, microbiële en kwantitatieve evolutionaire genetica. Deskundigheid op het gebied van de fylogenetica van dieren en planten wordt ingebracht door experts van ons Natuurhistorisch Museum. De vaardigheden zijn een weg voor toekomstige carrièrepaden in de academische wereld of de industrie.

Chat met huidige studenten om meer te weten te komen over het studentenleven in Turku

Biowetenschappen aan de University of Turku

Het specialisatietraject Evolutionaire Biologie is onderdeel van de masteropleiding Biowetenschappen. Het andere specialisatietraject in dit programma is Moleculaire Systeembiologie.

In de track Evolutionaire Biologie ligt de nadruk op het verdiepen van de kennis van de evolutionaire biologie, ecologie, genetica en fysiologie, met een speciale focus op bio-informatica en computationele methoden voor het analyseren en interpreteren van evolutionaire en NGS-gegevens, zowel modern als oud DNA.

De track Molecular Systems Biology biedt uitgebreide training in moderne moleculaire biologie en onderwijs gericht op systeembiologie (genomics, transcriptomics, proteomics, gen/eiwitstructuur-functierelaties) met speciale aandacht voor praktische laboratoriumvaardigheden en moleculaire interactienetwerken.

Wilt u eenmaal per maand deadlineherinneringen, uitnodigingen voor evenementen en tips per e-mail ontvangen?

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen