Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Invoering

De Universidad Del Valle De Guatemala is een van de meest prestigieuze universiteiten in Midden-Amerika. We lopen voorop op het gebied van technologie en bij het bevorderen van onderzoek en onderwijs op hoog niveau. We zijn geen particuliere universiteit. 1 in Midden-Amerika en Panama, volgens de QS-ranking en de enige universiteit met de institutionele accreditatie van Heroes in Guatemala.

Al meer dan 50 jaar zoeken en verwelkomen we getalenteerde mensen die verandering willen bewerkstelligen. We bieden een onderscheidend model met een brede focus op vrije kunsten, verenigd met gespecialiseerde training in wetenschap, technologie, innovatie, ondernemerschap en onderwijs. Zowel ons portfolio van programma's als onze onderzoeks- en outreach-agenda spelen in op de behoeften van onze omgeving, de nieuwe generaties studenten, en bevorderen het zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen van onze samenleving.

Op onze drie campussen wordt de UVG gekarakteriseerd als een instelling die academische excellentie nastreeft met waarden en criteria om alle studenten te helpen, door middel van financiële hulp en beurzen voor getalenteerde jonge mensen met beperkte middelen.

Locaties

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Vragen