Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Invoering

Welkom bij de University of the Incarnate Word

Waarom UIW?

Gemakkelijk. We ontmoeten je waar je bent. Wij helpen u een wereld van vertrouwen te winnen. Wij geloven in waar je naartoe gaat.

Het helpt om je start te maken in San Antonio, de op twee na snelst groeiende economie in de VS. Je vindt hier veel goede vacatures - in de gezondheidszorg, onderwijs, ruimtevaart, bio-onderzoek, hernieuwbare energie, 3D-animatie en game-design en andere programma's in toonaangevende carrièregebieden.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Met meer dan 135 jaar traditie University of the Incarnate Word in San Antonio, Texas zich in voor excellentie in het onderwijs in een context van geloof in Jezus Christus, het vleesgeworden Woord van God. UIW is de grootste katholieke universiteit in Texas en de vierde grootste particuliere universiteit in Texas. Met een prachtige hoofdcampus in San Antonio, heeft UIW locaties in de stad en Zuid- en Centraal-Texas, evenals twee campussen in Mexico en een Europees studiecentrum in Straatsburg, Frankrijk. UIW is opgericht door en is een gesponsorde bediening van de Zusters van Liefde van het vleesgeworden Woord .

UIW zet zich in om goede geesten met een sterk karakter te vormen die onze wereld zullen uitbreiden. De kern van de missie van UIW is een toewijding aan sociale rechtvaardigheid en dienstverlening aan de gemeenschap. Met een curriculum dat is ontworpen om het begrip van studenten van de behoeften van de wereld te verbreden, leren mannen en vrouwen bezorgde en verlichte burgers te worden, waarbij ze hun vaardigheden gebruiken voor een betekenisvolle impact binnen de lokale en mondiale gemeenschap. Via programma's die worden aangeboden op het niveau van niet-gegradueerden, afgestudeerden en doctoraten via 11 scholen en hogescholen, kunnen studenten talloze industrieën en vakgebieden positief beïnvloeden.

Als een Latijns-Amerikaanse instelling en Yellow Ribbon School verwelkomt UIW met trots studenten van alle achtergronden en ondersteunt hen tijdens hun academische reizen.

UIW is het enige katholieke NCAA Division 1 atletiekprogramma in het zuiden en telt 14 sporten en 23 heren- en damesteams. Als trots lid van de Southland Conference modelleren UIW-teams ethische sportiviteit en voorbeeldige atletiek.

Onze rijkdom aan traditie, sterke banden en legendarische geschiedenis hebben geleid tot een trotse alumnibasis van meer dan 40.000 mannen en vrouwen over de hele wereld. Afgestudeerden gaan door met de UIW-missie in hun vakgebied en vertonen voorbeeldig werk op het gebied van kunst, maatschappelijke dienstverlening en professionele prestaties.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Campusfuncties

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

De Capstone-ervaring

HEB School of Business & Administration-studenten delen hun vaardigheden met echte bedrijven voordat ze afstuderen.

Als onderdeel van het bedrijfscurriculum moeten MBA-studenten een sluitstukcursus volgen. Deze cursussen worden een "sluitsteen" genoemd omdat ze een van de laatste stukken zijn in de opleiding van een student en een hoogtepunt zijn van hun programma-educatie. De sluitsteencursus vraagt studenten om alle kennis en vaardigheden die ze tijdens hun andere cursussen hebben opgedaan te benutten en deze toe te passen op realistische scenario's via een sluitstukproject.

Capstone-cursusprojecten maken gebruik van de schat aan kennis van studenten en bedrijfseducatie om bedrijven en organisaties te helpen uitdagingen aan te gaan. Studenten profiteren ook enorm van de projectervaring en voltooien de cursus beter voorbereid om het personeelsbestand te betreden, omdat de sluitstukcursus hen de mogelijkheid bood om organisatorische besluitvormers te ontmoeten, organisatiestructuren te begrijpen, bedrijfsprocessen te analyseren, zakelijke uitdagingen te identificeren, presentatievaardigheden te verbeteren, en sleutelcontacten ontwikkelen om professionele netwerken te laten groeien.

Bonilla Science Hall

De Bonilla Science Hall (BSH) is in 2006 gerenoveerd en heropend met ultramoderne apparatuur en herbergt de afdelingen Engineering, Mathematics, Nutrition, Atmospheric Science (Meteorology) en Physics op de Broadway-campus. De BSH bevat klaslokalen en moderne laboratoria voor vloeistofmechanica, materiaalkunde, elektronica, meteorologie (uitzending en operationeel), voedingsgezondheid, mechanica en basisonderwijs. Op de derde verdieping bevindt zich een bijlescentrum voor wiskunde met een bijlesdocent die stand-by staat voor studenten die hulp bij wiskunde of statistiek nodig hebben of die toegang tot een computer nodig hebben. Op de tweede verdieping (BSH 216) bevindt zich ook een computerlokaal met 18 stations dat bijgewerkte software biedt voor lessen en privéonderzoek.

Faculteiten hebben kantoren in de buurt van hun klaslokalen om een gemakkelijke en open interactie tussen professoren en studenten mogelijk te maken. Studenten worden aangemoedigd om de studietafels, schrijfborden en mini-leerboekbibliotheken in het facultaire kantoorgedeelte van de BSH te gebruiken. Op de tweede verdieping zijn multifunctionele vergaderruimten uitgerust met A/V-technologie beschikbaar voor docenten, medewerkers en studenten.

Zonnehuis

Het University of the Incarnate Word is ontworpen en gebruikt door de UIW Department of Engineering. Het zonnepaneel in het huis levert het hele jaar door elektriciteit. Het huis telt met energiezuinige functies, zoals de Sun Power PV-panelen. Het heeft ook gerecyclede kenmerken, zoals het aanrechtblad van ECO gerecycled glas en het Trex-terras (gemaakt van gerecyclede melkflessen). Het huis heeft onder meer een kurkvloer en kasten van Parawood (rubberboom). Het heeft waterefficiëntie met zijn sanitaire voorzieningen met een laag debiet en een toilet met dubbele spoeling. Bovendien heeft het een binnenluchtkwaliteit dankzij de groene binnenplaat met glasvezelbekleding (tempel in het binnenland), die schimmel- en meeldauwbestendig is. Het produceert meer schone energie dan nodig is om het gebouw te laten draaien.

Het Solar House voldoet aan ADA en heeft een Platinum LEED-certificering door USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Senior ontwerpstudenten gebruiken deze ruimte voor onderzoek en planning. Het dient als bezoekerscentrum, outreach-faciliteit en als inspiratie voor technische innovatie voor studenten en de gemeenschap.

  Beurzen en financiering

  Locaties

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Vragen