Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

Invoering

De Universidad del Este werd geboren in een nieuwe nationale, regionale en wereldcontext, ervan uitgaande dat het op het moment in de geschiedenis moet reizen met verantwoordelijkheid en de vaste toewijding om deze context te interpreteren, eraan deel te nemen en eraan bij te dragen.

De kwaliteit in onze universiteit wordt ondersteund in de permanente zoektocht naar het niveau van excellentie, het behoud van de institutionele identiteit, de relevantie van de processen en de continue interne en externe evaluatie, gebaseerd op het noodzakelijke begrip van de omgeving waarin het wordt ingevoegd.

Een wetenschappelijke en onderzoeksomgeving, een ruimte voor educatieve diensten en permanente vorming.

Onze universiteit zet zich in voor de kwaliteit van het onderwijs, excellentie in onderzoek en ondersteuning voor verdienste, bekwaamheid en gelijkheid.

Het vergemakkelijken en bevorderen van de toegang tot informatief materiaal van hoge kwaliteit voor lezen, raadplegen en studeren en de permanente oriëntatie, begeleiding en constante ondersteuning van gespecialiseerde docenten gericht op counseling.

We streven ernaar om oprechte, capabele en kritische burgers te vormen, met een brede en multidisciplinaire visie en die de verantwoordelijkheid nemen om bij te dragen aan een meer rechtvaardige en ondersteunende wereld.

Ik ben verheugd u te mogen verwelkomen in dit voertuig van informatie en communicatie waarin u een kennis en een relatie kunt aangaan die wij vruchtbaar en intens wensen.

Locaties

  • La Plata

    Calle 2,684, , La Plata

    Opleidingen

    Vragen