Keystone logo
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Invoering

Wij zijn Mavericks

De University of Texas in Arlington, een educatieve leider in het hart van de bloeiende regio Noord-Texas, voedt geesten in een omgeving die uitmuntendheid, innovatie en diversiteit hoog in het vaandel heeft staan. UTA zet zich in voor het bevorderen van levenslang leren en kritische denkers waar onze regio en ons land om vragen.


Een universiteit van uitmuntendheid van wereldklasse

UTA is een groeiende Carnegie Research-1 "hoogste onderzoeksactiviteit"-krachtpatser die zich inzet voor levensverbeterende ontdekkingen, innovatief onderwijs en zorgzame betrokkenheid van de gemeenschap.

US News en World Report's 'Best Graduate Schools' rankings omvatten meer dan 20 graduate programma's bij UTA. Onze hoog aangeschreven academische programma's trekken de beste en slimste wetenschappers uit meer dan 100 landen aan, en onze docenten en studenten krijgen consequent nationale en internationale erkenning voor hun prestaties. Als de zesde meest diverse universiteit van het land is UTA trots op culturele inclusie en kansen.

De diepte van deze lofbetuigingen accentueert UTA's status als een plaats bij uitstek voor intellectuele bezigheden en aanjager van positieve verandering.

State-of-the-art faciliteiten

Meer middelen. Minder concurrentie.

We hebben enkele van de meest ongelooflijke leeromgevingen in het University of Texas System. De studenten die hier komen, beseffen al snel dat ze overal toegang toe hebben. Van kunstenaars die hun werk tentoonstellen in de Gallery van UTA, tot de toekomstige verpleegkundigen die reageren op noodsituaties in ons Smart Hospital, of het ontdekken van nieuwe ondernemingen in wetenschap en geneeskunde in het nieuwe Science Engineering Innovation Research-gebouw. Onze studenten krijgen de kans om te werken in ruimtes die de grens vervagen tussen de wereld waarin ze leren en de wereld die ze helpen vorm te geven.


Onze alumni zijn leiders van de wereld

Wij verbinden studenten met hun loopbaan. We stellen onze faculteit in staat om hun belangen na te streven. En we voorzien de wereld van frisse ideeën en vastberaden talent. Wat al die dingen mogelijk maakt, is onze sterke centrale organisatie die efficiënt, helder en integer opereert.

Onder de meer dan 220.000 alumni van de universiteit bevinden zich astronauten, verpleegsters, leraren, ondernemers, kunstenaars, burgemeesters, wetenschappers en enkele van de beste beïnvloeders in de regio Dallas-Fort Worth. Door hun rentmeesterschap, enthousiasme en genereuze steun helpen ze UTA haar missie te bereiken door studenten en docenten in staat te stellen de wereld te veranderen met gedurfde oplossingen en wereldwijde impact.

UTA-afgestudeerden dragen jaarlijks een economische impact van $ 20,7 miljard bij aan de staat Texas en $ 16,1 miljard aan Noord-Texas. Onze alumni werken bij alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500-bedrijven. We volgen de wereld niet, we brengen hem naar onze maatstaven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Arlington

  South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • instagram

Vragen