Keystone logo
University of Sussex MA in criminologie en strafrecht
University of Sussex

MA in criminologie en strafrecht

Brighton, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10.500 / per year *

Op de campus

* £10.500/jaar voor voltijdstudenten thuis, op de Kanaaleilanden en op Isle of Man | £ 21,500 / jaar voor voltijdse internationale studenten

Invoering

Verken een spannende mix van onderwerpen op het gebied van criminologie en strafrecht en ga in op belangrijke hedendaagse vragen en debatten. Door criminologische theorie en beleid te bestuderen, zie je hoe conceptuele kaders kunnen worden toegepast op het denken over criminaliteit en samenleving.

Onze MA wordt ondersteund door onze onderzoeksexpertise over onderwerpen als:

  • seksueel geweld
  • terrorisme
  • gevangenissen en straffen
  • culturele criminologie
  • existentiële criminologie.

Je krijgt les van experts die vorm geven aan het vakgebied van de criminologie en strafrechtstudies. Hun nieuwste inzichten en onderzoek vormen de basis van de cursusinhoud. De cursus maakt ook gebruik van de expertise van de Sussex Law School . Dit zal je helpen een interdisciplinair perspectief te ontwikkelen en problemen in verschillende contexten te begrijpen.

Als je studeert in een levendige intellectuele omgeving, krijg je de kans om te netwerken met andere studenten van over de hele wereld. Het mondiale perspectief dat je door deze netwerken krijgt, zal ook waardevol zijn nadat je bent afgestudeerd.

We begrijpen dat beslissen waar en wat je gaat studeren een zeer belangrijke beslissing is. Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om u de cursussen, diensten en faciliteiten te bieden die in dit prospectus worden beschreven. Als we echter materiële wijzigingen moeten aanbrengen, bijvoorbeeld als gevolg van overheids- of regelgevingsvereisten, of onverwachte personeelswijzigingen, laten we u dit zo snel mogelijk weten.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Chat with students

Vragen