Keystone logo
University of Surrey Nucleaire Wetenschap en Stralingsbescherming MSc
University of Surrey

Nucleaire Wetenschap en Stralingsbescherming MSc

Guildford, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 25.000 / per year *

Op de campus

* voor voltijdse buitenlandse studenten | £ 12.300 voor voltijdstudenten uit het Verenigd Koninkrijk | £6.200 voor deeltijdstudenten uit het Verenigd Koninkrijk | £ 12.500 voor deeltijdstudenten in het buitenland

Applying for a Masters at Surrey

Invoering

Waarom kiezen voor deze cursus

Hoe kunnen atoomkernen ons van energie voorzien, ons helpen het milieu te monitoren, de geneeskunde ten goede komen en nog veel meer?

Onze innovatieve MSc in kernwetenschappen en stralingsbescherming wordt gegeven door een combinatie van geïnspireerde kernfysica-academici van Surrey's School of Mathematics and Physics en vooruitstrevende experts uit de Britse nucleaire industrie.

Onze academici maken deel uit van de volgende groepen, die het grootste academische kernfysische onderzoekscentrum in Groot-Brittannië huisvesten:

  • Groep Experimentele Kernfysica
  • Groep Straling en Medische Fysica
  • Groep Theoretische Kernfysica.

Er zijn royale externe financieringsmogelijkheden beschikbaar voor studenten van deze cursus. Dit omvat het IAEA Marie Sklodowska-Curie Fellowship Program, dat tot doel heeft het aantal vrouwen in de nucleaire sector te helpen vergroten, en de Bursary Scheme aangeboden door het Nuclear Industry Benevolent Fund. Zie financiering voor meer informatie.

Wat je zult bestuderen

Deze cursus is gebaseerd op onze grondige expertise en uitstekend onderzoek en geeft u een diepgaande kennis van de nucleaire wetenschap en stralingsbescherming. Het substantiële praktische element stelt studenten in staat om onderwezen materiaal te relateren aan voor de industrie relevante toepassingen.

Formele lezingen worden aangevuld met werk in onze gespecialiseerde stralingslaboratoria, die onlangs voor £ 2,7 miljoen zijn gerenoveerd en vergroot. In deze faciliteiten werk je met een breed scala aan radioactieve bronnen en stralingsdetectoren.

Er is ook een uitgebreid project in het voorjaar en een MSc-proefschriftproject van elf weken in de zomer.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen