Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Invoering

De University of Surrey is een wereldwijde gemeenschap van ideeën en mensen, gewijd aan levensveranderend onderwijs en onderzoek. Met een mooie en levendige campus bieden we uitzonderlijk onderwijs en praktisch leren om onze studenten te inspireren en te versterken voor persoonlijk en professioneel succes. Via onze medewerkers en studenten bereikt Surrey geweldige dingen.

Naast kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt de universiteit toegang tot tal van academische ondersteunende diensten en middelen. Internationale studenten kunnen hulp krijgen bij hun taalvaardigheid en er zijn veel diensten om hen te helpen zich gemakkelijk in het universitaire leven te vestigen.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Er is ook een schat aan loopbaanondersteuning beschikbaar. Studenten uit alle vakgebieden kunnen profiteren van zakelijke ondersteuning en ondernemersbegeleiding. Iedereen kan verschillende ideeën verkennen, wenselijke zakelijke vaardigheden ontwikkelen en zijn of haar afstudeervooruitzichten vergroten. Ons trackrecord op het gebied van de inzetbaarheid van afgestudeerden is een van de beste in Groot-Brittannië, waarbij 95% van onze postdoctorale studenten binnen 15 maanden na hun afstuderen een baan heeft of verder studeert - Graduate Outcomes Survey 2023.

Bij Surrey doen we er alles aan om je een veilig, gesetteld en gelukkig gevoel te geven tijdens je studie op de universiteit. Onze campus wordt je tweede thuis en je wordt al snel onderdeel van onze hechte campusgemeenschap. Onze medewerkers zetten onze studenten altijd op de eerste plaats. Wat u ook nodig heeft, er is iemand bij Surrey die u kan helpen. We hebben een toegewijde studentadvies- en ondersteuningshub bij de MySurrey Hive, vriendelijke internationale studentenondersteuningsteams, een multi-religieus pastoraat en studenten op stage hebben toegang tot ondersteuning en mentoring van hun academisch personeel.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Vanaf september 2020 zullen we al onze studenten en postdoctorale studenten gratis digitale exemplaren van hun essentiële studieboeken verstrekken. Dit maakt deel uit van ons streven om de universiteit toegankelijker te maken, zodat je leert in een meer digitale omgeving.

Het leven op de universiteit is meer dan alleen colleges en cursussen, we zorgen ervoor dat je universitaire ervaring zo gevarieerd en bevredigend mogelijk is en je eindeloze mogelijkheden biedt om het meeste uit je tijd bij ons te halen.

Als je geïnteresseerd bent in sport of actief wilt blijven tijdens je studie, biedt Surrey Sports Park een breed scala aan eersteklas faciliteiten, waaronder een Olympisch zwembad met acht banen, een fitnessruimte met 120 stations en een klim van 10 meter hoog. muren. Als je gewoon plezier wilt hebben en nieuwe mensen wilt ontmoeten, heeft onze studentenvakbond ook een breed scala aan opwindende clubs en verenigingen en organiseert ze onvergetelijke evenementen en vrijwilligerswerk om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke universitaire ervaring hebt.

Op slechts 34 minuten met de trein van Londen kunnen studenten genieten van de mooie, vriendelijke campus en het gebied van Surrey. Guildford is een bruisende en gastvrije stad en wordt omgeven door een schilderachtig landschap.

Surrey streeft ernaar studenten te inspireren om op nieuwe manieren naar de wereld te kijken, moedig te zijn in hun werk en alles te ervaren wat het studentenleven met zich meebrengt.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campusfuncties

  toelatingen

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Vragen