Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Theologie en de Kunsten
University of St Andrews

MLitt in Theologie en de Kunsten

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 11.680

Invoering

De MLitt in Theology and the Arts biedt studenten een theoretisch verbogen en historisch gecontextualiseerde introductie op het gebied van de theologie en de kunsten, en fungeert als een op zichzelf staande masteropleiding of een springplank voor degenen die een doctoraatsonderzoek in het veld overwegen.

Cursus details

De MLitt in Theology and the Arts is een eenjarig programma dat wordt gegeven door het Institute for Theology, Imagination and the Arts (ITIA), onderdeel van de School of Divinity.

De cursus is bedoeld om een brede introductie te bieden tot postdoctoraal werk op het gebied van theologie en kunst. Het kan worden opgevat als een op zichzelf staand studieprogramma of als basis voor degenen die van plan zijn doctoraal onderzoek op dit gebied voort te zetten.

highlights

  • Een uniek trainingsprogramma voor kunstenaars die willen reflecteren op de theologische dimensies van hun werk, en voor theologen die de plaats van kunst willen verkennen binnen theologisch denken en oefenen.
  • Een ideale opstap naar het PhD-programma van het instituut, dat draait om een drie jaar durend onafhankelijk onderzoeksproject.
  • Een kans om kennis te maken met diverse vormen van cultuur uit verschillende historische perioden, waaronder literatuur, drama, beeldende kunst en muziek.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen