Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Sacred Music
University of St Andrews

MLitt in Sacred Music

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 11.680

Invoering

De MLitt in Sacred Music biedt een unieke interdisciplinaire formatie in Sacred Music voor muzikanten, wetenschappers en leiders in de artistieke bediening. Het wordt gezamenlijk gegeven door het Instituut voor Theologie, Verbeelding en de Kunsten van de School of Divinity en het Muziekcentrum University of St Andrews de University of St Andrews .

Cursus details

De MLitt in Sacred Music is een eenjarig voltijds of tweejarig deeltijds onderwijsprogramma en wordt gezamenlijk beheerd door het Institute for Theology, Imagination and the Arts (ITIA) van de School of Divinity en het University of St Andrews Music Center .

De cursus is bedoeld voor degenen die van plan zijn kerkmuziekoptredens en leiderschapsrollen uit te voeren, geestelijken, en voor degenen die op zoek zijn naar een op zichzelf staand studieprogramma in heilige muziek of die van plan zijn een doctoraal onderzoek in dit veld te verrichten.

Studenten zullen hun begrip van de theologische en artistieke grondslagen van het maken van heilige muziek verdiepen en, waar van toepassing, hun praktische vaardigheden ontwikkelen op het gebied van uitvoering en leiderschap van heilige muziek.

De University of St Andrews heeft een scala aan unieke muziekfaciliteiten voor studenten Heilige Muziek, waaronder het nieuwe ultramoderne Laidlaw Music Center. Studenten worden ondersteund door ITIA- en Music Center-medewerkers met onderzoek en praktische expertise in heilige muziek.

highlights

  • Ontwikkel vaardigheden die relevant zijn voor uw specialisme op het gebied van muziek maken (bijvoorbeeld compositie, koordirectie, orgel, instrumentale muziek in aanbidding) of muziekjournalistiek en lezingen
  • Krijg inzicht in de theologische en filosofische onderbouwing van muziek in aanbidding, zowel in het verleden als in het heden
  • Studeer aan de School of Divinity, gevestigd in het oude St Mary's College Quad, en aan het University of St Andrews Laidlaw Music Center
  • Ontvang deskundig onderwijs van muzikanten en wetenschappers die actief zijn op het gebied van heilige muziek, waaronder Sir James MacMillan, componist en professor in theologie, verbeelding en kunst
  • Profiteer van uitstekende muziekbronnen, waaronder geavanceerde elektronische muziekstudio's, een speciaal gebouwde recitalzaal, vier pijporgels en het befaamde St Salvator's Chapel Choir.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen