Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Philosophy
University of St Andrews

MLitt in Philosophy

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 11.680

Invoering

Filosofie is een interdisciplinair onderwerp dat vragen onderzoekt en probeert te beantwoorden die worden opgeworpen door het menselijk leven en handelen, natuurwetenschappen, kunst en literatuur, taal en communicatie, en geschiedenis.

In de MLitt in Philosophy bestudeer je een breed scala aan onderwerpen binnen het vakgebied om je begrip te verbreden en verschillende onderzoeksonderwerpen te onderzoeken.

Deeltijdstudie

De Filosofie MLitt kan ook als deeltijdopleiding gevolgd worden. Van studenten wordt verwacht dat ze gedurende twee jaar drie modules per jaar volgen, gevolgd door een proefschrift van 8000 woorden.

Cursus details

De MLitt in Philosophy is een eenjarig postdoctoraal programma van het St Andrews and Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), gegeven door personeel van zowel de Universiteit van St. Andrews als de Universiteit van Stirling.

highlights

  • Het St Andrews and Stirling Graduate Program werd in het laatste Philosophical Gourmet Report gerangschikt als het derde beste filosofieprogramma in Groot-Brittannië
  • Supervisors bij zowel St Andrews als Stirling zijn beschikbaar om toezicht te houden op het MLitt-proefschrift
  • U kunt een van de optionele modules kiezen die door de afdeling worden aangeboden, zodat u elke combinatie van filosofische onderwerpen kunt verkennen.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen