Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Management
University of St Andrews

MLitt in Management

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 29.950 *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 14.140

Invoering

De Masters in Management (MLitt) biedt studenten uit andere disciplines dan het bedrijfsleven en management met een goed begrip van de belangrijkste hedendaagse managementmethoden en de fundamentele analytische, praktische en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn voor leidinggevende functies binnen organisaties.

Cursus details

De Masters in Management is een één jaar durende, door de School of Management gerunde opleiding.

highlights

  • Dit programma is bedoeld voor studenten uit een niet-zakelijke discipline met weinig of geen werkervaring
  • Het onderwijs- en programmapersoneel van de School of Management ondersteunt en assisteert u bij de overgang naar een studie op het gebied van bedrijfskunde en management
  • Studenten verwerven belangrijke analytische en managementvaardigheden die nodig zijn om een professionele functie met leidinggevende verantwoordelijkheden of een leiderschapsrol binnen een organisatie te verwerven
  • De cursus biedt een solide basis in hedendaagse managementmethoden en kernbedrijfsprincipes.

Onderwijs

Lesindeling

Het onderwijs wordt gegeven via een mix van kern- en optionele modules, waarbij gebruik wordt gemaakt van een reeks leveringsmethoden, waaronder lezingen, kleine groepslessen, workshops en seminars.

De gemiddelde collegegrootte is 40 studenten, maar in sommige gevallen zullen er seminars zijn van 15 tot 18 studenten of grotere lezingen met maximaal 60 studenten, die normaal gesproken worden aangevuld met kleine groepslessen.

Tijdens de zomermaanden ondernemen studenten een onderzoeksproject dat uitmondt in een geschreven proefschrift van 15.000 woorden. Je volgt een wekelijkse reeks lezingen en workshops gericht op onderzoeksmethoden en andere onderwerpen om je te ondersteunen en je voor te bereiden op het proefschrift.

Beoordeling

Assessment bestaat uit een combinatie van cursussen en examens.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen