Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Duitse en vergelijkende literatuur
University of St Andrews

MLitt in Duitse en vergelijkende literatuur

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 21.390 *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 6.930

Invoering

De MLitt in Duitse en vergelijkende literatuurwetenschap biedt een unieke kans om een vergelijkend perspectief op de Duitse literatuur te krijgen door middel van een gezamenlijke kwalificatie van de Universiteit van St. Andrews (MLitt) en de Universiteit van Bonn in Duitsland (MA).

Cursus details

De MLitt in Duitse en vergelijkende literatuurwetenschap is een tweejarig onderwijsprogramma dat gezamenlijk wordt beheerd door de School of Modern Languages in St. Andrews en de Universiteit van Bonn.

Het programma verdiept je kennis van de nieuwste inzichten op het gebied van literaire en vergelijkende studies en geeft je de onderzoeks-, communicatie- en schrijfvaardigheden die nodig zijn om aan een doctoraat te beginnen. of een carrière op het hoogste niveau.

Studenten brengen hun eerste jaar door in Duitsland en het tweede jaar in Schotland.

highlights

  • Studenten worden echt tweetalig en intercultureel door te studeren aan twee wereldberoemde en historische universiteiten
  • De cursus combineert een theoretische basis in vergelijkende literatuurwetenschap met de praktische ervaring van een transnationaal diploma
  • Het programma wordt gegeven door een groep internationaal gerenommeerde experts op alle belangrijke gebieden van de Duitse en vergelijkende studies van de Middeleeuwen tot de 21e eeuw.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen