Keystone logo
University of St Andrews MLitt in de studie van het jodendom en het christendom
University of St Andrews

MLitt in de studie van het jodendom en het christendom

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

USD 24.000 *

Op de campus

* jaar een; jaar twee: £ 21.000

Invoering

De MLitt in The Study of Judaism and Christianity biedt een unieke kans om vergelijkende en interculturele perspectieven op deze twee religieuze tradities te verwerven door middel van een gezamenlijke kwalificatie van de University of St Andrews (MLitt in the Study of Judaism and Christianity) en de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Israël (MA in vergelijkende religie met een specialisatie in de studie van jodendom en christendom).

Cursus details

De MLitt in the Study of Judaism and Christianity is een tweejarig onderwezen programma dat gezamenlijk wordt beheerd door de School of Divinity in St. Andrews en de afdeling Vergelijkende Religie aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

Met het programma kun je zowel de breedte als de diepte van de joodse en christelijke religieuze tradities verkennen, inclusief talen, geschiedenis, theologie en filosofie.

Je eerste jaar breng je door in Israël en je tweede jaar in Schotland. Lees meer over hoe je een internationale student bent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

highlights

  • Als lid van twee universiteiten van wereldklasse in zeer verschillende omgevingen, dompel je jezelf onder in twee unieke en rijke culturele, taalkundige en religieuze omgevingen
  • Het programma introduceert de vergelijkende studie van jodendom en christendom en stelt je in staat je expertise te ontwikkelen door middel van modules die een breed scala aan subdisciplines doorkruisen
  • Taalcursussen voorzien je van de vaardigheden om joodse en christelijke literatuur te bestuderen in de oorspronkelijke talen, zowel oud als modern (bijvoorbeeld bijbels en modern Hebreeuws, Koine-Grieks, Aramees, Latijn, Duits)
  • Het programma wordt gegeven door een groep internationaal gerenommeerde experts op alle belangrijke gebieden van de studie van het jodendom en het christendom, van het oude Israël tot de 21e eeuw
  • De combinatie van een rigoureuze intellectuele opleiding met uitgebreide interculturele ervaring bereidt je voor op een promotieonderzoek of een reeks afgestudeerde carrières op topniveau.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen