Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Classics
University of St Andrews

MLitt in Classics

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 / per year *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 11.680

Invoering

De MLitt in Classics is een intensief onderwezen programma, voornamelijk bedoeld als voorbereiding op verder onderzoek. Met de cursus kun je je specialiseren in een breed scala aan gebieden, waaronder Griekse of Latijnse literatuur, oude geschiedenis, klassieke archeologie, receptiestudies en oude filosofie.

Cursus details

De MLitt in Classics is een voltijds postdoctoraal programma van de School of Classics. Als u geïnteresseerd bent in een deeltijdstudie, dient u in eerste instantie per e-mail contact op te nemen met de directeur van de school voor postdoctoraal onderwijs om goedkeuring te vragen.

De cursus omvat de studie van alle aspecten van de oude Griekse en Romeinse wereld, inclusief de Griekse en Latijnse literaire cultuur, oude geschiedenis, archeologie, klassieke filosofie en de receptie van de oudheid in latere perioden.

highlights

  • Een unieke en intensieve kerncursus, inclusief training in het gebruik van literaire bronnen en materieel bewijsmateriaal en blootstelling aan een reeks theoretische benaderingen en sleutelthema's in de studie van de oudheid
  • Een reeks optionele modules, waaronder Griekse en Romeinse literaire culturen, materiële culturen en oude filosofie
  • Training in praktisch onderzoek en overdraagbare professionele vaardigheden (bijv. presentatievaardigheden, digitale geesteswetenschappen, outreach en publieke betrokkenheid)
  • Biedt een brede basis voor belangrijke debatten in de studie van de oudheid
  • Biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op een breed scala aan specialismen, onder één-op-één begeleiding van vooraanstaande onderzoekers
  • Sta studenten toe hun vaardigheden in het Grieks of Latijn te ontwikkelen of om oude talen vanaf het begin te beginnen, en om leesvaardigheden in een relevante moderne taal te ontwikkelen.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen