Keystone logo
University of St Andrews MLitt in Analytic and Exegetical Theology
University of St Andrews

MLitt in Analytic and Exegetical Theology

Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 / per year *

Op de campus

* overzee / thuis: £ 11.680

Invoering

De MLitt in Analytische en Exegetische Theologie behandelt centrale thema's in het christelijk denken, belichaamt de academische idealen en principes van de analytische theologie en houdt zich bezig met hedendaags onderzoek op het gebied van bijbelexegese, systematische theologie en analytische filosofie.

Cursus details

De MLitt in Analytische en Exegetische Theologie is een eenjarig programma dat wordt gegeven door het Logos Institute in de School of Divinity. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het aangaan van centrale theologische onderwerpen op het niveau van een onderwezen master en die overwegen om door te stromen naar een doctoraatsonderzoek.

Dit is een intellectueel rigoureus programma dat studenten op een gevorderd niveau kennis laat maken met interdisciplinaire betrokkenheid bij belangrijke theologische thema's. De cursus is gebaseerd op onderzoek in bijbelstudies en analytische filosofie, terwijl het de methodologische verplichtingen en intellectuele idealen belichaamt die kenmerkend zijn voor de analytische theologie.

highlights

  • Introduceert studenten een nieuwe ontwikkeling op het gebied van theologie, 'analytische theologie', terwijl ze vaardigheden ontwikkelt in de kritische beoordeling van theologische doctrines in dialoog met belangrijke constructieve ontwikkelingen in bijbelwetenschap en analytische wijsgerige theologie.
  • Een onderzoekscomponent stelt studenten in staat de vaardigheden, academische principes en methoden van de analytische theologie die ze in de cursus hebben geleerd, toe te passen om een sleutelgebied in het hedendaagse debat te verkennen.
  • Rust studenten met algemene algemene intellectuele en theologische opleiding van hoog niveau toe om hen toe te staan om uitdagende carrières in onderzoek en elders in te gaan.

Onderwijs

Lesindeling

De MLitt bestaat uit twee semesters met aangeleerde modules. Tijdens semester 2, maar met een bijzondere focus tijdens de zomermaanden, begin je met het onderzoeken en schrijven van het laatste onderdeel van de MLitt, een proefschrift van 15.000 woorden.

Lesmethoden zijn onder meer:

  • lezingen
  • Eén-op-één gesprekken
  • seminars
  • Klasse presentaties

De klassengrootte in de School of Divinity varieert doorgaans van 6 tot 12 studenten.

Beoordeling

De beoordeling omvat:

  • Seminarpresentaties
  • Uitgebreide essays
  • Schriftelijke examens aan het einde van het semester.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen