Keystone logo
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava Master in Europese studies en politiek
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

Master in Europese studies en politiek

Trnava, Slowakije

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.500 / per year *

Op de campus

* per academisch jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het programma is gericht op politicologie, economie, internationaal en Europees recht, internationale betrekkingen, Europese integratie en Slowaakse binnenlandse en buitenlandse zaken in de Europese Unie.

Het biedt cursussen in openbaar beleid, buitenlands en veiligheidsbeleid, migratiebeleid, Europese kiesstelsels, Europees nabuurschapsbeleid en andere thema's.

123181_flag-55e3d24343_640.jpg

Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Saints Cyril en Methodius in Trnava is een van de grootste educatieve aanbieders van studieprogramma's in Slowakije en biedt een breed scala aan cursussen op het gebied van sociale wetenschappen gericht op de ontwikkeling van wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden van studenten en werknemers die werken in een nationale en wereldwijde omgeving.

De faculteit is volledig uitgerust met moderne technologie die studenten comfort biedt tijdens het studeren aan de faculteit.

Studenten aan de faculteit hebben een rijk studentenleven. Elk jaar kunnen ze deelnemen aan verschillende interessante professionele, culturele en sportevenementen. Studenten kunnen binnen het uitwisselingsprogramma Erasmus naar het buitenland gaan of deelnemen aan andere evenementen georganiseerd op de faculteit.

De faculteit is trots op haar succesvolle afgestudeerden. Gedurende de periode van zijn bestaan, werken veel succesvolle afgestudeerden in verschillende functies in de overheid of zelfbestuur, waar ze de kennis en ervaring kunnen toepassen die ze tijdens hun studie aan de faculteit hadden opgedaan.

Collegegeld

2.500 € / academisch jaar

Meer informatie: PhDr. Edita Poórová, Ph.D. [email protected]

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in multilevel governance in Europa
    • Lille, Frankrijk
  • Master in Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven
    • Leuven, België
  • Master in Oost-Europese en Russische studies
    • Vilnius, Litouwen