Keystone logo
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

Invoering

Over ons

De universiteit biedt de mogelijkheid om in deze programma's te studeren: Duitse taal, Russische taal, S lovak-taal en -literatuur, Lerarenopleiding, Geschiedenis, Engelse taal, etnologie, psychologie, biologie, milieubescherming, biotechnologie, Toegepaste informatica, Toegepaste Chemie, filosofie, radiologie, massamediacommunicatie, marketingcommunicatie, openbare politiek, beheer van openbare diensten, politieke wetenschappen, openbaar bestuur, Europese studies en vele anderen.

123175_20191021qz84XIZIOFGv2XBz_caoMy_large.jpg

Wat hebben we te bieden?

  • Er zijn meer dan 130 erkende fulltime en parttime studieprogramma's
  • Aan de Universiteit van SS. Cyril en Methodius - onder auspiciën van de Faculteit der Letteren - er is een mogelijkheid om een intensieve cursus Slowaaks voor buitenlanders te volgen, waardoor de buitenlandse aanvrager het geselecteerde studieprogramma in Slowaakse taal kan studeren.
  • Mogelijkheid om aantrekkelijke studieprogramma's in het Engels te studeren of cursussen die uniek zijn in Slowakije
  • Breed scala aan culturele en sportieve activiteiten: Trnafčan zang- en dansensemble, UniTTy universiteitskoor, The ‑ a (r) t ‑ re, amateur vrijwilligerstheater HIT UCM Trnava en vele andere mogelijkheden.
  • Aantrekkelijke omgeving van Trnava - een prachtige stad vol studenten, waar veel evenementen, concerten, theatervoorstellingen en voetbalwedstrijden plaatsvinden en veel mogelijkheden biedt om vrije tijd door te brengen.
  • En vooral - van Trnava is overal dichtbij - tot Bratislava, Moravië en Bohemen, tot Oostenrijk, tot Hongarije en binnen Erasmus-mobiliteit binnen de Europese Unie en daarbuiten.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

UCM uiterst succesvol in ICM ERASMUS

Volgens de resultaten van de evaluatie van aanvragen voor het mobiliteitsprogramma voor partnerlanden (niet-EU-landen) in 2019, de International Credit Mobility (ICM), maakt onze universiteit deel uit van drie van de meest succesvolle universiteiten in dit project in Slowakije .

Landen zoals Algerije, Hong Kong, Kazachstan, Kosovo, Maleisië, Mexico, de Russische Federatie, Tanzania, Iran, Irak en Indonesië zijn nu onze projectpartners.

Het Erasmus ICM-programma stelt studenten en docenten in staat om samen te werken en uit te wisselen met universiteiten in Erasmus-partnerlanden, een aantal landen die niet deelnemen aan het standaard Erasmus-programma.

Over het algemeen kunnen Europese instellingen voor hoger onderwijs samenwerken met partnerinstellingen buiten de Europese Unie via internationale individuele mobiliteit, gezamenlijke studieprogramma's en gezamenlijke projecten, waaronder projecten voor capaciteitsopbouw en de professionele ontwikkeling van personeel in opkomende delen van de wereld.

Instellingen voor hoger onderwijs in programmalanden en partnerlanden, evenals master- en doctoraatsstudenten, kunnen aan het programma deelnemen.

Locaties

  • Trnava

    The University of Ss. Cyril and Methodius Námestie J. Herdu 2 Trnava, 917 01, Slovak Republic, , Trnava

Vragen