Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Invoering

Meer dan 6.500 internationale studenten uit meer dan 135 landen kiezen ervoor om elk jaar aan de University of Southampton te studeren. Daarnaast hebben we banden met universiteiten en partners over de hele wereld, wat ons een echt internationale instelling maakt.

Hier bij Geesteswetenschappen zijn we gefascineerd door mensen en hun activiteiten en prestaties door de eeuwen heen, van de prehistorie tot de moderne tijd. We staan ​​bekend om baanbrekend en internationaal significant onderzoek en onderwijs in onze brede disciplines, waarvan de meeste in de top tien staan ​​aan de Britse universiteiten .

Weten wat mensen tikt, is belangrijker dan ooit in deze turbulente tijden. Studeren voor een graad in een van onze disciplines biedt mensen nieuwe inzichten in de mensheid en stimuleert het soort intellectuele vitaliteit en creatieve energie dat voortkomt uit een diepe passie voor leren en onderwijzen.

Onze academische staf van wereldklasse biedt onze studenten en promovendi het hoogste niveau van collegegeld en ondersteuning, hun expertise altijd rechtstreeks gebaseerd op hun persoonlijk onderzoek.

Naast het werken binnen hun eigen vakgebied, werken onze academici samen in de disciplines om kennis te vergroten. Dit betekent dat tot nadenken stemmende onderwerpen zoals de slavernij vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken om studenten een uitgebreid beeld te geven van de complexe problemen.

Onze innovatieve onderzoekscentra brengen onderzoekers samen om zich te concentreren op brede onderwerpen zoals de 18e eeuw en de werelden uit de Middeleeuwen en de Renaissance. We organiseren ook het unieke Parkes Institute for Jewish / niet-Jewish Relations en de Parkes Library, een van de grootste collecties Joodse archieven in Europa.

Ons baanbrekend onderzoek informeert ons onderwijs, dat in de jaarlijkse nationale studentenenquête regelmatig als ongeëvenaard wordt erkend. Door de Geesteswetenschappen heen zijn onze academische personeelsleden vriendelijk en benaderbaar; altijd bereid om hun studenten te helpen en te ondersteunen om te slagen.

Postdoctorale kansen voor jou

Gerangschikt in de top 1% van de universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2018), met 200 cursussen en meer dan 90 onderzoekscursussen, heeft Southampton de wereldberoemde academici en faciliteiten om u te helpen de beste te worden in uw vakgebied .

Kiezen om te studeren in Southampton betekent onderdeel worden van een levendige, postdoctorale gemeenschap.

Neem plaats op de spits, bij enkele van de meest getalenteerde studenten en academici ter wereld.

Southampton is de grootste stad in het ceremoniële graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Wij zijn gelegen op 120 km van Londen; 19 mijl van Portsmouth en 12 mijl van Winchester. We zijn slechts een paar minuten van het New Forest National Park, dat is 219 vierkante mijl van prachtig park en bos. Een groot deel van Zuid-West Hampshire is een prachtig landschap dat zich uitstrekt in het zuidoosten van Wiltshire en in het oosten van Dorset. We zijn ook heel dicht bij Stonehenge, een van de wonderen van de wereld en het bekendste prehistorische monument in Europa.

Southampton heeft ongeveer 220.000 inwoners en is een van de meest groene en aangename grootstedelijke gebieden van het VK. Southampton heeft een eigen vliegveld en snelle spoorverbindingen naar Londen en de rest van het VK. Omdat we aan de zuidkust liggen, zijn we de bakermat van Carnival UK en hebben we de grootste cruiseschepen ter wereld die ons regelmatig bezoeken.

Southampton is ook de thuisbasis van Southampton Football Club, die concurreert in de Premier League en The Ageas Bowl, de thuisbasis van Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Vragen