Keystone logo
University of Skövde Master in bedrijfsontwikkeling en marketing
University of Skövde

Master in bedrijfsontwikkeling en marketing

Norrmalm, Zweden

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

02 Sep 2024

SEK 135.000 / per year

Op de campus

Invoering

Rust jezelf uit met de kennis en vaardigheden om uit te blinken in de dynamische wereld van het bedrijfsleven met ons masterprogramma Business Development en Marketing. Je krijgt de tools die nodig zijn om bedrijven te starten en te ontwikkelen in een snelle zakenwereld. Dit programma biedt ook een unieke mogelijkheid om een gamingtraject te kiezen, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden die nodig zijn voor de groeiende gamingmarkt.

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend op zoek naar professionals die kunnen bijdragen aan hun groei en hen kunnen helpen hun doelgroep effectief te bereiken. Door Business Development en Marketing te studeren, ontwikkel je vaardigheden waar veel vraag naar is, zoals strategische planning, ontwikkeling van bedrijfsmodellen, digitale marketing, branding, duurzaamheid en het opbouwen van relaties. Deze vaardigheden maken u tot een waardevolle aanwinst voor organisaties, waardoor uw inzetbaarheid en carrièrevooruitzichten toenemen. Het bereidt u ook voor met waardevolle hulpmiddelen als u uw eigen bedrijf wilt starten.

Dit masterprogramma biedt je een brede basis op het gebied van bedrijfsontwikkeling en marketing, naast baanbrekend onderzoek. Het geeft je een unieke mogelijkheid om te kiezen tussen een algemeen traject en een gamingtraject, afhankelijk van je specifieke interesses.

Tijdens je studie krijg je de kans om te communiceren met bedrijven in de regio (bijvoorbeeld binnen de bedrijfsincubator op Science Park Skövde) en om hun kennis in de praktijk toe te passen.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen