Keystone logo
University of Science and Technology of Hanoi (USTH) Master of Science Luchtvaart - International Air Transport Operations Management (IATOM)
University of Science and Technology of Hanoi (USTH)

Master of Science Luchtvaart - International Air Transport Operations Management (IATOM)

Hanoi, Vietnam

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 4.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

L'École Nationale de l'Aviation Civile (ENAC) (Franse universiteit voor de burgerluchtvaart) is de grootste luchtvaartuniversiteit in Europa en de enige luchtvaartgerichte universiteit in Frankrijk die een breed en compleet panel van op luchtvaart gerichte diplomaprogramma's biedt en doorlopende en beroepsopleidingsprogramma's ten dienste van de luchtvaartwereld, en in het bijzonder de luchtvervoersector.

ENAC opende in samenwerking met USTH de eerste Master of Science in International Air Transport Operation Management (IATOM) in Vietnam en in Zuidoost-Azië. IATOM is een tweejarige opleiding die is geaccrediteerd door het Franse Ministerie van Onderwijs voor studenten met een bachelordiploma in een relevant onderwerp. De cursussen worden volledig in het Engels gegeven om studenten in te bedden in een internationale trainingsomgeving. De studenten studeren 1 semester op de USTH-campus en de volgende 2 semesters op de ENAC-campus in Toulouse, Frankrijk. In het laatste semester lopen de studenten stage in Vietnam of een ander Aziatisch/Europees land.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen