Keystone logo
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Invoering

Onze Missie

De Edwards School of Business ontwikkelt zakelijke professionals om naties te bouwen.

De Edwards School of Business biedt kansen voor dynamische leren en kritisch denken. We zijn geworteld in onze waarden van authenticiteit en integriteit. Wij omarmen de leraar-leerling model, en leveren onze missie door docenten met een sterke academische en professionele expertise. Onze cultuur viert diversiteit en omarmt pluralisme. We gaan onze stakeholders om waarde in hun gemeenschappen op te bouwen.

Over de Edwards School of Business

Terwijl de loop der jaren de naam van het bedrijfsleven programmering is veranderd wat niet veranderd is, is een totale toewijding aan een uitstekende educatieve ervaring voor studenten. In de afgelopen bijna 100 jaar als we zijn gegroeid van een klein programma in verband met de professionele boekhouding gemeenschap om een ​​uitgebreide Business School wij naar u geluisterd! U vertelde ons dat een bedrijf het onderwijs diepe functionele wortels in de kerndisciplines van de boekhouding en financiën, marketing en management, human resources en strategie moet hebben. Maar je vertelde ons ook dat deze diepe functionele wortels moet worden uitgebreid met geïntegreerde besluitvorming vaardigheden. Tot slot, vertelde u ons te herinneren dat effectieve besluitvorming vereist belangrijke professionele competenties van de communicatie en leiderschap binnen een kader van ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid. U vindt deze kenmerken ingebed in al onze programma's te vinden.

Een blik op de Edwards School of Business vandaag:

 • Meer dan $ 20 miljoen jaarlijkse begroting
 • Meer dan 121 docenten en personeel
 • Meer dan 2200 studenten
 • Vijf opleidingen (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science in Marketing)
 • Twee certificaat programma's (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
 • Meer dan 23.500 Alumni

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Saskatoon

  Edwards Master of Business Administration Program Edwards School of Business University of Saskatchewan 25 Campus Drive ,

  Vragen