Keystone logo
University Of Santo Amaro

University Of Santo Amaro

University Of Santo Amaro

Invoering

De Universiteit Santo Amaro - Unisa is een van de meest gerespecteerde instellingen voor hoger onderwijs in Brazilië en bekleedt een bevoorrechte positie in het onderwijsscenario sinds 1968, toen we begonnen met de activiteiten met de cursussen Letters, Pedagogiek, Wiskunde, Natuurkunde en vooral van Geneeskunde, tot op de dag van vandaag een van de meest populaire in het land.

Onze geschiedenis begon met de noodzaak om de eerste instelling voor hoger onderwijs op te richten voor de grote bevolking van de regio Santo Amaro, in de stad São Paulo. Het was toen dat invloedrijke professionals, zoals leraren, zakenmensen, tandartsen, artsen en politici, hun krachten bundelden om FASA - Faculdades de Santo Amaro te creëren. In 1994 werden we een universiteit en werden we Unisa genoemd.

Deze weg consolideert ons als een universiteit van excellentie. De weerspiegeling van deze prestatie doordringt al onze acties, vooral in 2005, toen onze eerste klas via satelliet werd uitgezonden, wat de pioniersgeest markeert in het aanbieden van afstandsonderwijs (EaD) cursussen.

Met een gedifferentieerd onderwijsmodel onderscheiden we ons door het stimuleren van de praktijk door middel van activiteiten op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid, met sterke prestaties in onderzoeks- en uitbreidingsprojecten die met de gemeenschap zijn ontwikkeld. Kennis verspreiden en teruggeven aan de bevolking is een van onze belangrijkste verplichtingen.

We zijn aanwezig in heel Brazilië, met vier campussen in de staat São Paulo en meer dan 300 nieuwe educatieve ondersteuningscentra die cursussen op afstand aanbieden, verspreid over heel Brazilië.

Momenteel biedt Unisa honderden persoonlijke cursussen en cursussen op afstand, waaronder cursussen voor bachelor, postdoctoraal en extensie. En zo zijn we een referentie geworden voor de verschillende steden in Brazilië waar we actief zijn, als een instelling van traditie en kwaliteit, die zich inzet voor het opleiden van creatieve talenten, ondernemers en transformatoren.

Locaties

  • Jardim das Imbuias

    Rua Professor Enéas de Siqueira Neto,340, 04829-300, Jardim das Imbuias

    Vragen