Keystone logo
University Of Sannio Master in de biologie
University Of Sannio

Master in de biologie

Benevento, Italië

Request duration

Italiaans

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De masteropleiding Biologie, behorende tot de Opleidingsklasse L-6 Biologie, heeft een duur van twee academiejaren. Alle afgestudeerden in de klasse van de bachelorgraden in biologische wetenschappen en (L-13) en biotechnologie (L-2) en aanverwante studieklassen hebben toegang tot de masteropleiding biologie.

Het behalen van de kwalificatie omvat de verwerving van 120 studiepunten voor universitaire opleidingen (CFU).

De door de CFU geplande activiteiten omvatten frontaal onderwijs, geassisteerde laboratoriumactiviteiten, individuele stage- of stage-activiteiten in laboratoria ook buiten de University Of Sannio in Italië en in het buitenland om een origineel experimenteel afstudeerwerk voor te bereiden.

De masteropleiding biologie is onderverdeeld in twee verschillende curricula: 1) biosanitair en 2) voedselhulpbronnen en voeding. De educatieve doelstellingen van het biosanitair curriculum omvatten de voorbereiding van afgestudeerden die aan het einde van hun carrière in staat zijn om een diepgaande biologische basiscultuur te combineren met een gedegen wetenschappelijke en operationele voorbereiding op het gebied van biosanitair onderzoek en diagnostische praktijk. . De doelstellingen van deze cursus zijn het verwerven van gepaste kennis van disciplines in de biosanitaire, biomoleculaire en geavanceerde analysemethoden.

Het curriculum Food Resources and Nutrition heeft tot doel een onafhankelijke professionele figuur op te leiden die over specifieke kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van voeding en voedingsstoffen en daarom in staat is om de samenstelling, voedingskwaliteit, functionele werkzaamheid en geschiktheid van voedsel voor menselijke consumptie te beoordelen. als aspecten die verband houden met over- of ondervoeding in populaties of groepen van populaties. De doelstellingen van deze richting zijn ook de verwerving van nieuwe technologieën die worden toegepast op menselijke voeding en voeding door middel van een aparte en geïntegreerde benadering van de gezondheid.

Afgestudeerden in de biologie zullen dus in staat zijn om rollen met een hoge verantwoordelijkheid te vervullen, die onafhankelijk moeten worden uitgevoerd, op het gebied van fundamenteel en toegepast biomedisch onderzoek, menselijke voeding, management en controle van analytische processen in de context van structuren met een moleculaire diagnostiek. beroep en farmaceutica, biotechnologische promotie en ontwikkeling en, ten slotte, wetenschappelijke verspreiding.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen