Keystone logo
University of Salford MSc Management van innovatie en informatietechnologie
University of Salford

MSc Management van innovatie en informatietechnologie

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jun 2024

GBP 16.560 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 8.550 - thuisstudenten; deeltijd: GBP 1.425 per module van 30 studiepunten

Invoering

Managing Innovation and Information Technology (MIIT) is een multidisciplinaire postdoctorale opleiding, ontworpen om veelzijdige managers te ontwikkelen die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatiesystemen en technologie kunnen identificeren en benutten ten behoeve van hun bedrijf.

Geschikt voor afgestudeerden of professionals met een achtergrond in informatica of bedrijfskunde, MIIT verkent niet alleen informatiesystemen, maar helpt u ook bij het ontwikkelen van essentieel leiderschap, probleemoplossend vermogen en strategische vaardigheden.

Of je nu een carrière plant in de groeiende digitale economie, digitale transformatieprojecten leidt of zelfs je eigen bedrijf start, MIIT zal je ontwikkelen als leider en als creatieve denker.

Het programma is op onderzoek gebaseerd en wordt geleverd door academici van het actieve Centre for Digital Business van de universiteit. Door regelmatige bezoeken van sprekers uit de industrie, het Industry Collaboration Project en de kans om deel te nemen aan universitaire ondernemerschapsprojecten en wedstrijden, doe je ervaring en inzicht op in de groeiende tech-scene van Greater Manchester.

De kloof in digitale vaardigheden is aangemerkt als een belangrijk probleem voor bedrijven, ongeacht hun grootte of sector (Manchester Digital Strategy 2021-2026). Door je te concentreren op real-world toepassingen van opkomende technologieën en de ontwikkeling van praktische vaardigheden, studeer je af met de referenties en ervaring waar werkgevers naar op zoek zijn.

Je zal:

  • Ontwikkel uw management- en technische IT-vaardigheden
  • Verken opkomende en ontwrichtende technologieën en bedrijfsmodellen
  • Werk met een scala aan technologieën en tools in onze speciaal gebouwde Makerspace
  • Leer bedrijfstransformatie plannen met behulp van informatiesystemen en technologie
  • Breng leren in de praktijk via het Industry Collaboration Project

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen