Keystone logo
University of Salford MSc Digital Marketing
University of Salford

MSc Digital Marketing

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.560 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 8.550 per jaar

Invoering

Digitale marketing bestrijkt veel verschillende gebieden, waaronder campagnestatistieken en onderzoek, contentmarketing, copywriting, databasebeheer en -analyse, digitale analyse en strategie, e-mail- en mobiele marketing, Pay-Per-Click (PPC), zoek- en socialemediamarketing (SSMM). ), Zoekmachineoptimalisatie (SEO), videoproductie/podcasting, webontwerp en -ontwikkeling, bloggen en nog veel meer. Cruciaal is dat het om alle inhoud in een onlineomgeving gaat die is ontworpen om een specifiek publiek te boeien. Deze cursus is geschikt voor zowel binnenlandse als internationale studenten, en personen die lid zijn van of geassocieerd zijn met in het Verenigd Koninkrijk gevestigde beroepsorganisaties.

In al onze cursussen ligt de nadruk op het begrijpen van, reageren op en vormgeven van de dynamische en veranderende aard van het bedrijfsleven, evenals op het overwegen van de toekomst van organisaties binnen de mondiale zakelijke omgeving, de verantwoorde adoptie van AI en andere opkomende technologieën, en duurzaamheid van het milieu.

Gedurende het hele programma krijg je de kans om je theoretische kennis toe te passen op problemen uit de echte wereld en op live zakelijke projecten in samenwerking met externe partners. Je ontwikkelt ook een reeks vaardigheden en eigenschappen die met name relevant zijn voor het bedrijfsleven en management, zoals commercieel inzicht, analytisch denken en probleemoplossing, kritisch denken, ondernemersmentaliteit, vermogen om te innoveren, bewustzijn van risico's en het vermogen om invloed uit te oefenen en mee te werken. anderen. Daarbij ontwikkel je je tot ondernemende en verantwoordelijke leiders die zich mondiaal, sociaal en ethisch bewust zijn van de hedendaagse zakelijke omgeving waarin bedrijven opereren.

Je zal:

  • Ontwikkel kennis en begrip van de theorieën, concepten en principes die van toepassing zijn op ondernemerschap en ondernemingsmanagement
  • Evalueer de snel veranderende aard van de zakelijke omgeving op lokaal, nationaal en mondiaal niveau
  • Pas een maatschappelijk verantwoorde benadering toe op informatie, gegevens en besluitvorming
  • Gebruik een reeks managementtechnieken om creatieve oplossingen voor zakelijke problemen te ontwikkelen
  • Krijg de mogelijkheid om aanvullende professionele kwalificaties te behalen die uw inzetbaarheid vergroten, op gebieden zoals Carbon Literacy, Microsoft, enz

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen