Keystone logo
University of Salford MSc Data Science
University of Salford

MSc Data Science

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.550 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.990 per jaar; Parttime: £ 1.665 per 30 studiepunten

Invoering

Doe ontdekkingen in data en breng waarde voor bedrijven en organisaties. Met onze postdoctorale opleiding Data Science kunt u uw bestaande computerkennis vergroten of nieuwe vaardigheden verwerven die u kunnen helpen een rol veilig te stellen in een van de snelstgroeiende werkgelegenheidsgebieden in de digitale economie.

Deze door het Chartered Institute for IT (BCS) geaccrediteerde graad is ontwikkeld als een van de eerste postdoctorale conversiecursussen voor datawetenschap in Groot-Brittannië en zal afgestudeerden en professionals uit een breed scala aan disciplines uitrusten met analytische kennis en toegepaste programmeervaardigheden.

Onze cursus is beschikbaar met volledige en deeltijdse studieroutes en biedt u specialistische datawetenschapskennis die u kunt toepassen in een breed scala aan sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de handel, de professionele dienstverlening en de gebouwde omgeving. Startdata zijn beschikbaar in januari en september.

Je zal:

  • Ontwikkel een bewustzijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van databases, datamining, machine learning en Big Data
  • Werk met rommelige gegevens uit de echte wereld en doe ervaring op in de datawetenschap
  • Verbreed uw wiskundige vaardigheden terwijl u 'Big Data', machinaal leren en datavisualisatie verkent

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen