Keystone logo
University of Salford MSc Biotechnology
University of Salford

MSc Biotechnology

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.550 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.990 per jaar; Parttime: £ 1.665 per 30 studiepunten

Invoering

De revolutie en snelle groei van de biowetenschappen, aangedreven door de vooruitgang op het gebied van genomica, toegepaste immunologie en farmaceutische therapieën, zullen in het post-COVID-19-tijdperk waarschijnlijk toenemen. Stem uw vaardigheden af voor carrièremogelijkheden in dit opwindende vakgebied met onze postdoctorale opleiding Biotechnologie.

Onder leiding van een academisch team dat actief onderzoek doet, brengt de cursus zich ontwikkelende en zeer relevante onderwerpen samen, waaronder moleculaire biologie, proteomics, genomica, nieuwe therapieën en groene (planten) biotechnologie. Je onderzoekt hoe biotechnologie een reeks mondiale uitdagingen kan aanpakken, waaronder de levensverwachting, antibioticaresistentie en duurzame landbouw.

De cursus is beschikbaar met volledige en deeltijdse studieroutes en biedt u de mogelijkheid om een robuust wetenschappelijk argument te produceren en hypothesen te formuleren en te testen. Je ontwikkelt wetenschappelijke communicatieve vaardigheden, analytische technieken en probleemoplossende benaderingen, terwijl je je voorbereidt om een wetenschapper van de volgende generatie te worden.

Je zal:

  • Begrijp hoe genetische modificatie en genoombewerking bijdragen aan hedendaags medisch en commercieel onderzoek
  • Leer meer over genoombewerkingstechnologie (CRISPR) en de mogelijkheid om het genoom aan te passen om gewenste doelen te bereiken en mondiale gezondheidsproblemen te overwinnen
  • Versterk uw analytisch vermogen, krijg vertrouwen in kritische evaluatie en bouw competentie op in het interpreteren van biowetenschappelijke gegevens

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen