Keystone logo
University of Salford MA Wildlife Documentary Production
University of Salford

MA Wildlife Documentary Production

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.380 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.990 per jaar

Invoering

Zie jij jezelf al foto's maken van wilde dieren in hun natuurlijke habitat? Of wilt u misschien licht werpen op de urgente milieuproblemen die de natuur beïnvloeden? Waar je interesses voor filmmaken ook liggen, deze MA in Wildlife Documentary Production-graad geeft je de onderzoeks-, scenarioschrijvende en technische vaardigheden die je nodig hebt om de eerste stap in je professionele carrière te zetten.

Deze masteropleiding over natuurdocumentaires is ontworpen om je de praktische ervaring te geven die je nodig hebt om jezelf te vestigen als een ervaren filmmaker en biedt je de mogelijkheid om fascinerende masterclasses bij te wonen die worden gegeven door deskundige beoefenaars met banden met de televisie-industrie. Naast uw lezingen, seminars en excursies heeft u dus ook toegang tot advies van mensen met ervaring uit de eerste hand in de branche.

Bovendien kun je als postdoctorale student in Salford optimaal profiteren van de creatieve mogelijkheden die deze opwindende stad te bieden heeft. Van de allerbeste studiofaciliteiten en -apparatuur op de campus tot de verscheidenheid aan gerenommeerde tv-productie- en mediabedrijven in Greater Manchester: je komt terecht in een levendige gemeenschap van gelijkgestemde creatieven met een schat aan ervaring.

Je zal:

  • Verkrijg de tools en training die je nodig hebt om de eerste stap te zetten in je professionele carrière als filmmaker in natuurdocumentaires
  • Leer van experts uit het vakgebied via een verscheidenheid aan masterclasses
  • Ontwikkel een sterk portfolio met werk waaruit uw vermogen blijkt om gepolijste en informatieve natuurdocumentaires te produceren

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen